Müge Anlı Aleyna Çakır cinayeti ne oldu? Aleyna Çakır'ın annesi ve babası Müge Anlı'da neden işlenmedi. 23 Eylül 2020 Müge Anlı Aleyna Çakır hakkında konuştu mu işledi mi? Müge Anlı bu dosyayı kapatmayacağım demişti ancak salı günü hiç işlemedi.

Müge Anlı Aleyna Çakır cinayeti ne oldu? Aleyna Çakır'ın annesi ve babası Müge Anlı'da neden işlenmedi. 23 Eylül 2020 Müge Anlı Aleyna Çakır hakkında konuştu mu işledi mi? Müge Anlı bu dosyayı kapatmayacağım demişti ancak salı günü hiç işlemedi. 23 Eylül 2020 çarşamba Müge Anlı Aleyna Çakır cinayetini işledi mi? Ümit Can Uygun arkasında kim var? Müge Anlı tehdit mi edildi merak ediliyor. Aleyna Çakır babası ve annesi Müge Anlı çıkacak mı merak ediliyor.



Müge Anlı 23 Eylül Aleyna Çakır cinayetini işledi! Müge Anlı 2500. programda tekrardan Aleyna çakır cinayetini açtı.



Müge Anlı Aleyna Çakır cinayetini kapattı mı?



En son Aleyna Çakır'ın katil zanlısı Ümit Can uygun annesi intihar etmesiyle birlikte Ümit Can Uygun ve babası Müge Anlı tehdit etmiş ve cinayette suçlamıştı. Müge Anlı, "kim olursa olsun işleyeceğiz, dosyayı kapatmayacağız" dediği Aleyna Çakır olayına salı günü hiç girmedi. Müge Anlı 23 Eylül 2020 çarşamba günü Aleyna Çakır cinayetini işlemezse büyük tepki alacak. Şu an bir günde bile Aleyna Çakır anne ve babası programa çıkmayınca "Müge Anlı'yı susturdular" yorumları geldi.



Aleyna Çakır fuhuş çetesine kurban gitti iddiası!



Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2 ay aradan sonra yeniden gündeme gelen Aleyna Çakır olayı sonrası Ümit Can uygun annesi Gülay Uygun'da intihar etmişti. İki ölüm Ankara'da sır gibi saklanırken dün bir iddaa atıldı. Ankara'da bir fuhuş çetesi tarafından Aleyna Çakır ve gülay uygun öldürüldüğü iddia edildi. İçlerinde siyasilerinde yer aldığı bu fuhuş çetesi mi Müge Anlı'yı tehdit etti. Müge Anlı bu sebeple mi Aleyna Çakır konusu işlemiyor merak ediliyor. Aleyna Çakır annesi ve babası 22 Eylül'de yer almadığı programda 23 Eylül 2020 çarşamba günü yer alacak mı bekleyip göreceğiz.



Ümitcan uygun neden tutuklanmıyor! Arkasında kim var?

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Aleyna Çakır'ın ölümünde parmağı olan ümit Can Uygun neden tutuklanmıyor kimse çözemiyor. Ümitcan Uygun arkasındaki güç Müge Anlı bile susturduğu iddia ediliyor.



Müge Anlı "Olayın peşini bırakmayacağım" dediği Aleyna Çakır cinayetini bırakırsa büyük tepki alacak.Müge Anlı daha önce Rabia Naz'ın da dosyasını kapatmıştı.