Müge Anlı Aleyna Çakır davası Hala devam etmekte iken Müge Anlı'nın Geçtiğimiz günlerde üzerine atılan ithamlar sonrasında Aleyna Çakır davasını kapattığı iddia edilmişti. Peki Müge Anlı Aleyna Çakır davasının kapattı mı.

Müge Anlı Aleyna Çakır davası Hala devam etmekte iken Müge Anlı'nın Geçtiğimiz günlerde üzerine atılan ithamlar sonrasında Aleyna Çakır davasını kapattığı iddia edilmişti. Peki Müge Anlı Aleyna Çakır davasının kapattı mı. Yayınlanan Müge Anlı 23 Eylül tarihli son bölümünde Aleyna Çakır davası ile alakalı açıklama yaptı. Sosyal medyada ortaya atılan iddialar sonrasında Müge Anlı Aleyna Çakır davası ile alakalı yaptığı açıklamada Aleyna Çakır'ın ölümünün üzerinden yaklaşık olarak 4 ay geçtiğini söylemesi ve öte yandan kendisine ithamlarda bulunan Umutcan uygunum ailesine de yaptığı göndermeler ile kararını açıkladı. Peki Müge Anlı Aleyna Çakır davasına kapattı mı Müge Anlı Aleyna Çakır dosyası ne alemde.



Müge Anlı Aleyna Çakır davası ile alakalı son dakika açıklama yaptı. Müge Anlı sosyal medyada ortaya atılan eleştirilere Atv'de yayınlanan sabah Kuşağı programı ile cevap verdi. Müge Anlı şunları belirtti. 



"Arkadaşlar ben her zaman söylüyorum, bu programı beraber yapıyoruz. Benim yapabileceğim daha ne kaldı. Herkes geldi, bildiklerini anlattı. Soruşturmalar yürütülüyor. Aile de burada. Ben adalete güveniyorum, güvenmek zorundayım. Ama kendimi de anlatmak istiyorum. Daha ne yapılsın. Bıraktık sanmayın, başka bir ifade geliyor, aile tekrar geliyor. Bunu savcı değerlendirir. Bunun kararını ne ben ne siz verebilirsiniz. Buraya bağlanıp konuşmaktan korkanların da bilgilerini ilettim. Ben Gülay Hanım’ın ailesine de sesleniyorum. Siz de bu işin peşini bırakmayın. İster burada ister başka yerde. Dediğim gibi ben bekliyorum. Siz benim arkamda olduğunu müddetçe ben de bu olayın arkasındayım. Aleyna olayının diğer konulardan farkı yoktu ki? İnanın bu böyle değil, ben üç dosyanın da aynı işlenmesini isterim ama bu savcının kararı. Bekleyeceğiz, beklemek zorundayız."



Bilindiği üzere 3 Haziran günü Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen ankara' da bulunan evinde ölü olarak bulunmuştu. Aleyna Çakır'a şiddet uyguladığı iddia edilen sevgilisi Ümitcan uygun da planlı olarak suçlanmak da idi.



1999 yılı doğumlu olan Aleyna Çakır gerçek adı aslında Sema esen isi.  Ankara Keçiören'de yaşayan 21 yaşındaki Aleyna Çakır 3 Haziran Gecesi bornoz kuşağıyla kendini tavana asarak intihar etmişti. Öte yandan Aleyna Çakır'ın cansız bedenini ise sevgilisi Ümitcan Uygun haber vermişti. Ancak Ümitcan uygun'un zanlı koltuğunda yargılanacak olmasının sebebi ise kendisine şiddet uygulaması görüntüleri idi.  17 Nisan tarihinde Ümitcan uygun'un Aleyna Çakır'ı bayıltana kadar kadar şiddet uyguladığı görüntüleri ortaya çıkmıştı. Aleyna Çakır'a şiddet uyguladığı iddia edilen Ümitcan Uygun bu görüntüler akabinde gözaltına alınmış ve sonrasında da serbest bırakılmıştı. Bir süre sonra Atv ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır davası konuşulmaya ve araştırılmaya başladı.Öte yandan ise 20 Eylül gecesi Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun da intihar ederek hayatına son vermiştir. Gülay Uygun'un bıraktığı notta isteği sorumlu olarak Müge Anlı gösterilmekte iken Müge Anlı'da bugün yaptığı açıklamada bir süre Aleyna Çakır davası ile ilgilenme yiyeceğini açıklamıştı.

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


Bugün yayınlanan Müge Anlı 23 Eylül tarihli programında ise Müge Anlı Aleyna Çakır davası' kapandı mı sorusu çok meraklı araştırılmak da idi Müge Anlı Aleyna Çakır davası ile alakalı açıklama yaptı.



, ''Dün gördüm çok üzüldüm 'Müge Anlı korktu mu, çekindi mi?' diyorlar. Arkadaşlar bakın her zaman söylüyorum; yapabileceğim ne kaldı? Benim yapabileceğim daha ne kaldı söyleyin yapayım. Bu kadar daha şahit bulamam ki. Herkes konuştu zaten. Kamuoyunda bununla ilgili poliste ve savcıda bir kanaat oluştu bence.Gecenin 12'sinden sonrası yok, biz yayınladık. Ben adalete güveniyorum. Güvenmek zorundayım başka güvenebileceğim bir mecra yok. Ama kendimi de anlatmak istiyorum. Daha ne yapılsın? Savcı ne karar verir onun kararını ne ben değerlendirebilirim ne siz değerlendirebilirsiniz. "ifadelerini kullandı.