Müge Anlı’nın canlı yayında birkaç gündür incelemeye aldığı enişte ve baldız dolandırıcılığı herkesi şok eden ve çok sıra dışı bir olayı daha gün yüzüne çıkardı. Müge Anlı canlı yayınına telefonla katılan bir konuk tarafından ortaya atılan iddia herkesi

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!
Müge Anlı’nın canlı yayında birkaç gündür incelemeye aldığı enişte ve baldız dolandırıcılığı herkesi şok eden ve çok sıra dışı bir olayı daha gün yüzüne çıkardı. Müge Anlı canlı yayınına telefonla katılan bir konuk tarafından ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı. Çünkü telefon bağlantısında ortaya atılan iddiaya göre Ümit bey isimli şahsın aslında kadın olduğunu ortaya çıkardı. Telefonla bağlanan kişi Ümit bey denilen şahsın aslında halasının kızı olduğunu iddia etti.

Emrah Korkmaz isimli şahıs, Müge Anlı’nın programına katılarak Ümit isimli şahsın karısı olduğunu iddia ettiği Canan’ı kendisine baldızı olarak tanıttığını ve evlendirme vaadiyle 350 bin TL dolandırdığını iddia etmişti. Bu dolandırma olayının perde arkasındaki gizemi çözmeye çalışan Müge Anlı, bugünkü canlı yayında gelen telefonla büyük bir şok yaşadı. Enişte-baldız dolandırıcılığında enişte olarak bahsedilen şahsın aslında kadın olduğu ortaya çıktı.

Tüm stüdyoda büyük bir şok etkisi yaratan iddianın ardından Müge Anlı Ümit ve Canan ikilisine yönelik hem devletin dediğini yapmadıklarını hem de yardım talebinde bulunduklarını söyleyerek, isyanını dile getirdi.

Tüm Stüdyo Buz Kesti


Tarafların karşılıklı iddiaları ile her yeni bir bilginin stüdyoda ve televizyon başındaki izleyicilerde büyük şok etkisi yaratan olayda, bugün çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Öyle ki herkesin ağzını açık bırakan bu gelişmeye göre Ümit isimli şahsın aslında kadın olduğu ortaya çıktı. Bu iddianın doğruluğuna ilişkin kanıt olarak ise geçen gün canlı yayına telefonla bağlanan Ümit Bey’in kendisinin özel durumu nedeni ile çocuk sahibi olamadığını söylemesi gösterildi.

Müge Anlı Ümit Suna Gerçeği


Emrah ve Aslan isimli şahısları karısını baldızı olarak tanıtıp, onunla evlendirme vaadiyle kandırarak, dolandırdığı iddiasıyla tanınan Ümit Suna isimli şahıs ile ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı. Canan Hanım ile sahte evlilik yaptığı ortaya çıkan Ümit Suna’nın aslında kadın olduğu gerçeği de bugünkü canlı telefon bağlantısı sonucunda ortaya çıktı.

Dolandırıldığını İddia Edenlerin Sayısı Arttı


Emrah isimli şahıs ile gündeme taşınan olayda aslında daha fazla mağdur olduğu da Müge Anlı canlı yayın sırasındaki tarafların iddiaları ile ortaya çıkmaya devam ediyor. Son gelişmelere göre “enişte” Ümit Suna tarafından dolandırılan kişilerin sayısının daha fazla olduğu ortaya çıktı. 2 aileye daha aynı yöntemle dolandırdığı belirtilen Ümit Suna olayına ilişkin Müge Anlı ise büyük bir isyanda bulundu. Ailelerin hiçbirinin resmi nikah yapmamış olmaması Müge Anlı’yı çileden çıkarttı.