ATV ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Müge Anlı'da iğrenç yasak aşka iğrenç yorumlar. Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Eylül çarşamba günü yayınlanan bölümde iğrenç aşka iğrenç yorum ekrana kitledi.

ATV ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Müge Anlı'da iğrenç yasak aşka iğrenç yorumlar. Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Eylül çarşamba günü yayınlanan bölümde iğrenç aşka iğrenç yorum ekrana kitledi. Müge Anlı'da Mustafa Avcı ve eşi Ayşe Avcı şok etti.



Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Eylül tarihinde şok eden yasak aşk ve yorumla ekrana kitledi. Baldızının kızıyla aşk yaşayan Mustafa Avcı ve eşi Ayşe Avcı sözleri ekrana kitledi. Hem Faili meçhuller, hem kayıpların yanı sıra getirdiği kişilerle rekorlar kıran Müge Anlı'da gündem baldızıyla aşk yaşayan ve yaptığı yorumlarla gündem yaşayan Mustafa Avcı ve Ayşe Avcı sözleri ekrana kitliyor. 



Gülsüm Çınar nerede? Öldü mü? Kim öldürdü?



Müge Anlı ile Tatlı Sert programı son bölümde 92 yaşında Gülsüm Çınar aranıyor. Kızı Ayşe Avcı'dan 2016 yılında ayrılan o günden itibaren haber alınamıyor. Manavga İlçe Jandarma Komutanlığı, Akut, Afad her yerde aranan Gülseüm Çınar, torunu vefalı çıkmasıyla Müge Anlı'dan yardım istedi. Gülsüm Çınar ne oldu? Gülsüm Çınar nerede soruları gelirken kız ve damatın hikayesi şok etti.

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Bir Erkek Hata Yapabilir, Kadın Yapamaz!



Müge Anlı Canlı yayında adeta çileden çıktı. Ayşe Avcı'nın eşi kendisini aldatan eşine "Kocam yapar erkektir, aklı kalmıştır, kadın yapamaz namusuna dikkat etmeli" sözü Müge Anlı çileden çıkartmaya yetti. Bu sözlere Müge Anlı "Ahlak, namus deyince sadece kadından konuşan herkes ahkalsız ve namussuzdur, sözleriyle cevap vererek gündeme geldi.



İşte O Görüntüler!