Müge Anlı İle Tatlı Sert bugün var mı yok mu? ATV 14 Nisan yayın akışı? Müge Anlı ne zaman başlayacak her yerde aranmaya başladı.  Hafta içi her gün Atv ekranlarında faili meçhul kayıp ve cinayetleri araştıran 46 yaşındaki Müge Anlı, corona virüs nedeni i

Müge Anlı İle Tatlı Sert bugün var mı yok mu? ATV 14 Nisan yayın akışı? Müge Anlı ne zaman başlayacak her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün Atv ekranlarında faili meçhul kayıp ve cinayetleri araştıran 46 yaşındaki Müge Anlı, corona virüs nedeni ile geçtiğimiz hafta stüdyoda izleyici olmadan programı sunmuş, programın danışmanları Avukat Rahmi Öztürk ve Psikiyatrist Arif Verimli de 65 yaş ve üstünün tedbir amaçlı sokağa çıkmasının yasaklanması ile programa katılamamıştı. Peki Müge Anlı bugün neden yok? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?





Müge Anlı bugün var mı yok mu?



En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu senenin en çok konuşulan bölümleri yayınlanıyor. Müge Anlı yeni bölümleri için ise henüz bir açıklama yapılmadı.



Özetle Müge Anlı 14 Nisan Pazartesi yeni bölümüyle ekranlara gelmiyor.

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!


Müge Anlı neden yok? Yeni bölüm ne zaman



Ülkemizde corona virüsü ile mücadele kapsamında birçok dizi ve film setleri ertelenirken canlı yayın programlarının çekimi sırasında onlarca kişinin aynı ortamda bulunması dahi büyük tehlike saçıyor. Bu nedenle Müge Anlı ve ekibi de çekimlere ara verdi.



Öte yandan salgın bitene kadar çekimlerinin devam etmeyeceği düşünülen Müge Anlı'nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak belli değil.





Müge Anlı kimdir? Kaç yaşında



Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı.



Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.