Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert ekrana dönüş tarihi belli oldu mu her yerde aranmaya başladı. ATV ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' bir süredir yayınlanmıyordu.

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert ekrana dönüş tarihi belli oldu mu her yerde aranmaya başladı. ATV ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' bir süredir yayınlanmıyordu. Corona virüs sebebiyle yayınlarına ara veren Müge Anlı'nın ekranlara döneceği tarih belli oldu. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? 



Kayıpların bulunduğu, cinayetlerin aydınlatıldığı öte yandan birçok sosyal sorumluluk projesinin de yapıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeniden başlıyor. Corona virüs salgını sebebiyle yayınlarına ara veren Müge Anlı çok yakında programının yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak.





Müge Anlı ne zaman başlayacak? 

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Geçtiğimiz haftalarda katıldığı canlı yayında konuyla ilgili konuşan Müge Anlı,  "İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı gerçekleştirme olanağı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı'yı devam ettirebileyim. Buna imkan var mı? Direnebildiğimiz yere kadar direnip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ramazan Bayramı'ndan sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabii ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığımla bu programa başlayacağım" demişti. Bu sözlerin ardından Müge Anlı ne zaman hangi tarihte başlayacak çok merak edildi. O tarih bugün belli oldu. 



İşte beklenen tarih bugün geldi. Buna göre ATV'nin fenomen yarışma programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 1 Haziran itibariyle ekranlara geri dönüyor.