Müge Anlı ile Tatlı Sert yaklaşık 12 sezondur Atv’nin belki de en çok reyting getiren programlarından biri. Bu nedenle de final yaptı bitti mi diye düşünmek yersiz zaten bu tip haberler görüyorsanız da yalan haber demektir.

Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi! Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert yaklaşık 12 sezondur Atv’nin belki de en çok reyting getiren programlarından biri. Bu nedenle de final yaptı bitti mi diye düşünmek yersiz zaten bu tip haberler görüyorsanız da yalan haber demektir. Zaten bu yıl pandemi nedeniyle aylarca ekranlarda olamayan Müge Anlı, yaz tatili yapmacaklarını söylemişti. Ancak ardından 2-3 haftalık bir ara verildi. Peki Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyo değişti mi? İşte yeni adresi



Müge Anlı 29 Temmuz Perşembe günü canlı yayında söyledikleriyle dikkat çekti. Normal şartlarda bu yaz sezon finali yapmadan devam edeceklerini dile getiren Müge Anlı, 11 yıllık stüdyolarından taşınacaklarını, bu nedenle yeni bölümlerinin yayınlanmayacağını açıkladı. Yeni stüdyoya geçer geçmez yayına başlayacaklarını belirten Müge Anlı, 3-4 hafta sonra yeni bölümleriyle kaldıkları yerden devam edeceklerinin müjdesini verdi.



Özetle Müge Anlı ile Tatlı Sert bitmedi. Sezon finali de yapmadı. Ancak bir taşınma durumu olduğu için ekranlara ara verdi. Yani çok kısa bir sürede Müge Anlı yeniden ekranlarda olacak. Peki Müge anlı hangi gün başlıyor? Yayın tarihi belli mi





MÜGE ANLI NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?



Haftalar önce 11 yıllık stüdyolarından ayrılacaklarını, bu nedenle bir süre ekranlarda olamayacaklarını duyuran Müge Anlı ekibiyle birlikte geri dönüyor. 



24 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün canlı olarak saat 10.00'da ekranlarda yer alacak.



Yıllardır ATV ekranlarında aynı formatla ekranlara gelen Müge Anlı her sezon çok başarılı bir reyting grafiği yakalıyor hatta her yıl izlenmesi biraz daha artıyor. Kayıpları bulan, cinayetleri aydınlatan Müge Anlı ve ekibi zaman zaman suçluları stüdyodan polise teslim ediyor. Bir sürü sosyal sorumluluk projesine imza atan Müge Anlı bu alandaki başarıları ile de dudak ısırtıyor. Her sezon ayrı bir başarıya imza atan Müge Anlı işlediği dosyalarla gündemin de nabzını tutuyor.





SONGÜL KARLI MÜGE ANLI'YA KATILACAK



Öte yandan eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia eden Songül Karlı, Müge Anlı’ya başvuracağını açıklamıştı. Karlı, ağustos ayının başında yaptığı açıklamasında Anlı ile görüştüğünü ve 3 hafta sonra canlı yayın konuğu olacağını açıklamıştı. Bu nedenle Müge Anlı'nın yeni bölümlerinde Songül Karlı'nın da stüdyoda olması bekleniyor.



MÜGE ANLI YENİ STÜDYO NEREDE



Normalda ATV'nin Yenibosna'daki stüdyolarında yayın yapan Müge Anlı ve ekibi diğer tüm Turkuvaz Medya Grubu gibi 5. Levent'e taşındı. Yani Müge Anlı ve ekibi artık buradan yayın yapacak.