ATV ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde şok bir cinayeti aydınlattı! Müge Anlı'da Mervenur Polat ölü olarak bulundu! Peki Mervenur nasıl öldürüldü? Mervenur'un katili kim çıktı! Müge Anlı'da büyük şok yaşanıy

ATV ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde şok bir cinayeti aydınlattı! Müge Anlı'da Mervenur Polat ölü olarak bulundu! Peki Mervenur nasıl öldürüldü? Mervenur'un katili kim çıktı! Müge Anlı'da büyük şok yaşanıyor.

Genç kızı öldürüp Paketleyip, kurye ile babasının evine gönderildi!



Müge Anlı'da büyük şok! 4 aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat cinayete kurban gittiği öğrenildi! 20 yaşındaki bir çocuk annesi Mervenur Polat, öldürüp paketlendikten sonra babasının evine kurye ile gönderildiği ortaya çıktı!

Mervenur Polat kimdir?



Türkiye dünya kadınlar gününde Mervenur Polat cinayetini konuşuyor! 20 yaşındaki genç kız Mervenur Polat ölümü herkesi şok etti! Uyuşturucuya alıştırılarak hem satıcı yapmaya çalışılan hem bedeninden faydalanan Mervenur Polat ölümü şok etti!

Mervenur Polat hayat hikayesi kahretti!

15 yaşında kaçarak evlenen ve anne evine geri döndüğün 20 yaşına gelen ve 5 yaşında oğlu olan Mervenur Polat 4 aydır aranıyordu. Mervenur Polat kötü insanların eline düşerek kötü alışkanlıklar elde etti!

Mervenur Polat katili Cüneyt kimdir?

Mervenur Polat cinayetini beklenen isim Cüneyt işlediği ortaya çıktı! Cüneyt ile ilgili pek bir bilgi bulunmuyor.