CHP'de bir süredir parti yönetimini kıyasıya eleştiren Muharrem İnce, Memleket Hareketi projeni başlatmış ve Türkiye'yi ilçe ilçe gezmeye başlamıştı. Son zamanlarda kuracağı yeni partisinin hazırlıklarıyla meşgul olan Muharrem İnce henüz CHP'den istifa e

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar
CHP'de bir süredir parti yönetimini kıyasıya eleştiren Muharrem İnce, Memleket Hareketi projeni başlatmış ve Türkiye'yi ilçe ilçe gezmeye başlamıştı. Son zamanlarda kuracağı yeni partisinin hazırlıklarıyla meşgul olan Muharrem İnce henüz CHP'den istifa etmiş değil. Daha önce ne zaman istifa edeceğiyle ilgili sorulara "Yeni parti kurunca" yanıtını veren İnce'nin yeni partisi ufukta göründü.


Partinin logosu ve müziği büyük oranda netleşti!


Her hafta skandal yaşanan CHP'de siyaset yapmaya mecbur olmadıklarını kaydeden Muharrem İnce, Atatürk demekten bile çekinen partide daha fazla durmak istemediğini belirtti. Aralık ayı başlarında yeni parti kuracağını resmen duyuran İnce, hazırlıkların da son sürat yapıldığını kaydetti. Yeni partinin tüzüğünün yazıldığını ve sona gelindiğini aktaran İnce, parti müziği ve logosunun da büyük ihtimalle netleştiğini söyledi.

"Partiyi bahar aylarında resmen duyururuz"


Yapılan tüm hazırlıkların ardından geriye kalan tek işlemin oy kazanmak olduğunu vurgulayan İnce, kesin bir tarih olmamasına rağmen bahar aylarında partiyi resmen duyuracaklarını söyledi. Yakında CHP'den istifa edeceğini bildiren İnce, kuracağı partiye CHP içinden bazı katılımların gerçekleşeceğini aktardı. CHP'nin "iktidar alternatifi" olmakta başarısız olduğunu yineleyen İnce, amaçlarının "yüzde 50+1" oy almak olduğunu söyledi.