Başlattığı Memleket Hareketi kapsamında Türkiye genelinde geziler düzenleyen ve esnafı ziyaret eden Muharrem İnce'nin sıradaki durağı Çankırı oldu. Atatürk Bulvarı'na gelerek esnafla görüşen İnce, Çankırı'nın "Memleket Hareketi" kapsamında geldikleri 47'

Başlattığı Memleket Hareketi kapsamında Türkiye genelinde geziler düzenleyen ve esnafı ziyaret eden Muharrem İnce'nin sıradaki durağı Çankırı oldu. Atatürk Bulvarı'na gelerek esnafla görüşen İnce, Çankırı'nın "Memleket Hareketi" kapsamında geldikleri 47'inci il olduğunu hatırlattı.

"Tek sorumlu AK parti değil"


AK Parti'ye eleştirilerini sıralayan Muharrem İnce muhalefeti de es geçmedi. Ülkenin zor bir kış geçireceğini aktaran İnce, hem iktidarın hem de muhalefetin bu yapı içerisinde işlevsiz kaldığını aktardı. AK Parti'nin bu kadar başarısız olduğu bir ortamda muhalefetin oyunu artıramamasının kabul edilemez olduğunu söyledi. Bu başarısız ortamın tek sorumlusunun iktidar olmadığını belirten İnce, başarısız muhalefeti de göndermek gerektiğini ifade etti.


"CHP, kendi güvenli bölgesinden çıkmalı"


CHP'nin ekonomi otobüsüyle ilgili de yorumda bulunan İnce, güzel bir yolda olduklarını söyledi. Partililerin 2,5 buçuk yılın ardından genel merkezden çıkmasının başarı olduğunu belirterek CHP'ye ince bir mesaj gönderdi. İnce, sadece CHP'nin güçlü olduğu yerlere değil, Kırşehir ve Nevşehir gibi bölgelere de gitmeleri gerektiğini bildirdi.