Ekranların en çok merak edilen dizisi Kurtlar Vadisi kanalı belli oldu! Yayın hayatına ne zaman başlayacağı en çok merak edilen diziler arasında yer alan Kurtlar Vadisi kanalı belli oldu! Necati Şaşmaz an itibariyle kanaldan çıkarken kanal duyurusu yine S

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!
Kurtlar Vadisi Star TV ile anlaştı! Ne zaman yayınlanacağı en çok merak edilen diziler arasında yer alan Kurtlar Vadisi Star TV ile her konuda anlaştı. Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle yayınlanacak dizi Star TV ile her konuda anlaştı. Necati Şaşmaz, şu anda kanaldan çıkıyor!

Necati Şaşmaz imzayı attı!

Kurtlar Vadisi yapımcısı ve başrol Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz dertlerinden kurtulup kanala giriş yaptı! Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi başlaması için gün saydığını daha önce açıklamıştı. Necati Şaşmaz'ın başrollerinde yer alacağı Kurtlar Vadisi kanal bulmakta zorlanmaktan ziyade anlaşmaktan zorlanıyordu. Necati Şaşmaz ve Star TV Kurtlar Vadisi ile her konuda anlaştı!

Kurtlar Vadisi Star TV'de! Duyuru geliyor

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacağı ve hangi gün yayınlanacağı sorusu merakla bekleniyordu. Kanaldan Kurtlar Vadisi duyurusu sürpriz bir şekilde yapılacak!

İbo Show'a geliyor!

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi ile ilgili açıklamaları kanaldan yapacak! Her hafta cumartesi ekranlarında yayınlanan İbo Show programında Kurtlar Vadisi ilk tanıtımı yapılacak ve Necati Şaşmaz İbo Show'a konuk olarak tüm izleyicileri sevince boğacak. İbo Show, 3 hafta önceden çekilen bir program. Necati Şaşmaz'lı İbo Show 20 mart tarihinde gelmesi bekleniyor.

Eski kanalında!



Kurtlar Vadisi daha önce İskender Büyük yer aldığı bölümlerde Star TV ile anlaşmıştı. Kurtlar Vadisi daha önce Star TV'de yayınlanmıştı.

Oyuncu kadrosunda sürprizler var!

Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncu kadrosunda da büyük sürpriz var! Kurtlar Vadisi Star TV ekranlarında kendi oyuncu kadrosuyla geliyor! Erhan, Cahit ve Polat Alemdar kesin olarak dizide yer alırken büyük sürprizlerden bir tanesi de Kenan İmirzalıoğlu olabilir. Prensip anlaşması yapılan İmirzalıoğlu, dizinin başrolü olmak için gün sayıyor!

Kurtlar Vadisi sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle çok yakında Star TV ekranlarında yayınlanacak!

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Star TV yayınlanma kararı geldikten sonra Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak sorusu cevap arıyor. Kurtlar Vadisi yetişebilirse 5 bölümde olsa bu sezona yetiştirilmeye çalışılacak. Senaryo hazır olan ve cast çalışmaları tamamlanan dizi kesinleşen ilk ismi de belli oldu!

Defne Samyeli imzayı attı!



Sol Yanım dizisinde yer alsa da ekranlara Kurtlar Vadisi ile çok uzun yıllar sonra geri dönen Defne samyeli imzayı attığı öğrenildi! Defne Samyeli Sol yanım dizisiyle final yapar yapmaz Kurtlar vadisi ile yine Star TV ekranlarında yayınlanacak.