Ünlü şarkıcı Murat Boz'un annesi uçakta kalp spazmı geçirdi! Amsterdam - İstanbul uçak yolculuğu sırasında aniden fenalaşan Murat Boz'un annesi Nedret Boz, hızla hastaneye kaldırıldı. Nedret Boz'un son sağlık durumu ne? Uçakta fenalaşan Nedret Boz'un sağ

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un annesi uçakta kalp spazmı geçirdi! Amsterdam - İstanbul uçak yolculuğu sırasında aniden fenalaşan Murat Boz'un annesi Nedret Boz, hızla hastaneye kaldırıldı. Nedret Boz'un son sağlık durumu ne? Uçakta fenalaşan Nedret Boz'un sağlık durumuyla ilgili son dakika bilgisi geldi! Nedret Boz'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Murat Boz hayranları da derin bir oh çekti. 



O Ses Türkiye yarışmasının sevilen, yakışıklı jürisi ve şarkıcı Murat Boz'un annesi Nedret Boz, geçtiğimiz gün Amsterdam'dan Türkiye'ye dönerken uçakta fenalaştı! Murat Boz'un Hollanda/Amsterdam konserine annesi ve abisi de gitti. Anne Nedret Boz, abi Ali Boz ile İstanbul'a geri dönerken rahatsızlandı. Nedret Boz'un uçakta fenalaşmasıyla birlikte büyük bir panik yaşandı.



MURAT BOZ'UN ANNESİ UÇAKTA FENALAŞTI

Ziraat Bankası ve 2 Kamu Bankası Emekliye Müjde Verdi: 240.000 TL'ye Kadar Emekli Kredisi Verilecek Ziraat Bankası ve 2 Kamu Bankası Emekliye Müjde Verdi: 240.000 TL'ye Kadar Emekli Kredisi Verilecek


Amsterdam - İstanbul uçuşunda kalp spazmı geçirdiği öğrenilen Nedret Boz'un son sağlık durumunu, Murat Boz'un ağabeyi Ali Boz, Kanal D'nin 2. Sayfa programına bağlanarak anlattı. Ali Boz, annesinin sağlık durumunun şuan için iyi olduğunu duyurdu. Yapılan tektiklerinin olumlu çıktığını söyleyen Ali Boz, annesinin gribal enfeksiyonu bulunduğu bununla birlikte 3,5 saatlik yorucu yolculukla birlikte rahatsızlandığını aktardı. Ali Boz, şuan ise sağlık durumunun normal olduğunu söyleyerek yüreklere su serpti.