Çektiği videolarla gündemden düşmeyen Murat Övüç, hem Yeşim salkım, hem Seyhan Soylu sisi lakaplı kişiye söylediği küfür nedeniyle bir mekanda sıkıştırılarak tokat manyağı yapıldı. Murat Övüç ilk başta yeşim Salkım için dövdüler haberleri çıksa da gerçek

Çektiği videolarla gündemden düşmeyen Murat Övüç, hem Yeşim salkım, hem Seyhan Soylu sisi lakaplı kişiye söylediği küfür nedeniyle bir mekanda sıkıştırılarak tokat manyağı yapıldı. Murat Övüç ilk başta yeşim Salkım için dövdüler haberleri çıksa da gerçek daha sonra anlaşıldı.



Murat Övüç'ü tokat manyağı yaptılar!



Son zamanların en popüler ismi Murat Övüç, şimdide yediği dayakla gündemde. Her yaptığı olay olan fenomen bu sefer başını sert kayaya çarptı. Hem dost hem arkadaş olan ve en yakınım dediği Seyhan soylu ile geçtiğimiz hafta kafa kafaya gelen Murat Övüç bir kaç yerde Seyhan Soylu için söylediği sözler nedeniyle dayak yedi. Bir çok yemin ederek söylemediğini ifade eden övüç'e vurmaya devam ettiler.

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


Seyhan Soylu özür diledi!



Görüntüleri kısa sürede kaldıran Seyhan Soylu, Murat Övüç'ün kendisinden özür dilediğini dile getirdi ve affettiğini söyledi. Murat Övüç tokat manyağı yapan kişilerin Zaza lakaplı bir basketbolcu olduğu iddia edildi.