Sosyal medya fenomeni Murat Övüç birbirinden renkli ve eğlenceli paylaşımlarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç birbirinden renkli ve eğlenceli paylaşımlarıyla gündeme bomba gibi düştü. Peki, Murat Övüş kimdir? Murat Övüç'ün mesleği nedir? Murat Övüç evli midir? Murat Övüç sanatçı mı? İşte Murat Övüç'ün hayatına dair merak edilenler...



Murat Övüç kimdir?



Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Murat Övüç, milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle korona virüsüyle mücadele kapsamında sürdürülen karantina sürecinde dikkat çeken paylaşımlar yapıyor. İnstagram ve Twitter kullanıcıları, Murat Övüç tarafından yayınlanan videoları birbirleriyle paylaşarak etkileşim trafiğinin artmasına neden oluyor. 1968 yılında Van'da dünyaya gelen Murat Övüç'ün asıl mesleğinin medyumculuk olduğu biliniyor. Ses sanatçısı olduğunu iddia eden Murat Övüç, 5 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur



. Astroloji ile yakından ilgilenen ve medyumculuk, tarot falcılığı ve kahve falcılığı gibi mesleklere yoğunlaşan Murat Övüç, ünlülerle yakın ilişki içerisindedir. İstanbul'daki çeşitli mekanlarda medyumluk ve astroloji uzmanlığı yaptıktan sonra çocuk hayali olan ses sanatçılığı için harekete geçmiştir. Yıllar içerisinde fiziksel görünümü değişen Murat Övüç, bir dizi estetik ameliyatla kendisine yepyeni bir görünüm elde etmeyi başardı.

Bugünden itibaren başvuru yapanlar, Denizbank üzerinden 70.000 TL ödeme alacak! Bugünden itibaren başvuru yapanlar, Denizbank üzerinden 70.000 TL ödeme alacak!


Huysuz Virjin'i örnek aldığını belirten Murat Övüç, kadın matinaları düzenlemektedir. İstanbul'daki çeşitli mekanlarda sahne almaktadır. Sosyal medya fenomeni haline geldikten sonra kişisel hesabından reklam çalışmaları yapmaya başladı. Takipçileri tarafından açık sözlü ve dürüst olarak gösterilen Murat Övüç, yardımsever kimliğiyle biliniyor. Son olarak Nekşflikş çıkışıyla gündeme gelen fenomen isim, karantina günlerinde birbirinden renkli paylaşımlarda bulunuyor. Vatandaşlara evde kalmaları çağrısı yapan Murat Övüç, en yakın zamanda Youtube hesabı açacağını ve vlog çekmeye başlayacağını belirtti.