Çektiği videolar ile sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün özel hayatı merak konusu oldu. Katıldığı programda hayatını anlatan Murat Övüç, Nur Yerlitaş benim hayatımı değiştirdi, ona fal baktım hayran kaldı ve beni Kıbrıs’a götürdü onda

Çektiği videolar ile sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün özel hayatı merak konusu oldu. Katıldığı programda hayatını anlatan Murat Övüç, Nur Yerlitaş benim hayatımı değiştirdi, ona fal baktım hayran kaldı ve beni Kıbrıs’a götürdü ondan sonra yıldızım parladı dedi. Ardından evliliğinden bahseden Övüç’ün ilk evliliği ise babasının ısrarı üzerine olmuş. Sosyal medya fenomeninin bu evlilikten Burakcan adında bir oğlu olmuş. Evlilik bana göre değilmiş bunu anladım diyen Murat Övüç’ün uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ise yurtdışında yaşayan evli bir iş insanı. Murat Övüç’ün benim akıl hocam, her şeyim dediği sevgilisinin Kapalı Çarşı’da birçok dükkanı var. Peki Murat Övüç’ün Ermeni iş adamı sevgilisi resmi var mı ve kim? Kapalı Çarşı imparatoru kim?





Murat Övüç'ün sevgilisinin fotoğrafı var mı?



Murat Övüç Ermeni iş adamı sevgilisinin ismi de en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Murat Övüç, Armağan Çağlayan ile yaptığı söyleşide sevgilisinin ABD'de yaşadığını ve Ramazan ayının başında kendisine para gönderdiğini, kolilerle ihtiyaç sahibine bağışlar yaptırdığını ifade etmişti. Murat Övüç, sevgilisinin ismiyle ilgili ise herhangi bir şey söylemedi.



Murat Övüç'ün Ermeni iş insanı sevgilisinin adı ne?

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 


Murat Övüç'ün sevgilisinin halen gizemini koruması nedeniyle evli olup olmadığı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Murat Övüç ise yaptığı açıklamada 10 yıl önce eşinden boşandığını dile getirmişti.