Acun Ilıcalı tarafından aylar öncesinden duyurulan ve 2021 yılının ilk gününde yayın hayatına başlayan Exxen birçok kullanıcıya farklı şekillerde hitap etmeyi başarmıştır. Acun Ilıcalı genel olarak birçok kişiye çeşitli yönlerden şansalar vererek kişinin

Acun Ilıcalı tarafından aylar öncesinden duyurulan ve 2021 yılının ilk gününde yayın hayatına başlayan Exxen birçok kullanıcıya farklı şekillerde hitap etmeyi başarmıştır. Acun Ilıcalı genel olarak birçok kişiye çeşitli yönlerden şansalar vererek kişinin adının duyulmasını sağlamıştır. Düzenlemiş olduğu programlarda veya yarışmalarda yer alan kişileri bir süre sonrasında başka bir kanalda görmek artık birçok kişi için şaşırılacak durum olmaktan çıkmıştır.

Spor alanında da önemli başarıları bulunan Çağan Atakan Arslan da hem Ilıcalı’nın daha önceki programlarında yer almıştır hem de ülkemiz adına spor alanında önemli başarılara imza atmıştır. Ilıcalı’nın yeni platformu olan Exxen içerisinde Nasıl Zayıflarım isimli bir programın sunuculuğunu götürecek olan Avatar Atakan önemli bir isim olarak dikkat çekmektedir.

Nasıl Zayıflarım Exxen Programı Formatı Nedir?


Program içerisinde yer alan Çağan Atakan Arslan veya bilinen adıyla Avatar Atakan, Şef Türev Uludağ’ın hayal ettiği kiloya ulaşmasını sağlamaya çalışıyor. Program içerisinde genel olarak çok eğlenceli bir hava hâkim olması ile birlikte Avatar Atakan sağlıklı kilo almanın ve vermenin püf noktalarını da izleyicilere anlatıyor. Şef Türev Uludağ için kilo vermek ne kadar zor olsa da Avatar Atakan’ın uyguladığı program sayesinde bu iş çok daha kolay hâle geliyor.

Nasıl Zayıflarım programı içerisinde genel olarak zayıflama konusu üzerinde durulsa da başarılı ve tecrübeli sporcu kilo konusunda birçok çeşitli bilgiyi izleyenlerle ve Şef Türev Uludağ ile paylaşıyor.  Çağan Atakan Arslan ismini daha önce duymamış olan kişiler veya kendisiyle ilgili daha detaylı bilgiler edinmek isteyen kişiler ise programın yayınlanmasının ardından kendisiyle ilgili daha detaylı araştırmalar yapıyor. Nasıl Zayıflarım Exxen sunucusu Çağan Atakan Arslan kimdir?

Konuyla ilgili bu soruyu soran kişiler için ise çok detaylı bir şekilde incelenmiş olan açıklamalarda bulunmaya gayret ettik. Başarılı sporcunun başarılarının çok olması program içerisindeki karakterinin ve idaresinin de oturmasına olanak sağlamaktadır. Yıllar içerisinde özellikle Survivor programı ile tanınmış olan Avatar Atakan bu program ile önceki hâllerinden farklı bir konsept ile izleyicilerin karşısına geçiyor.

Çağan Atakan Arslan Kimdir?


27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu’na parkur rekoru kırarak okul birincisi sıfatı ile girdi. Spor hayatına basketbol ile başlamış olsa da 16 yaşında vücut geliştirme sporuna girmiştir. Vücut geliştirme sporundan 1 sene sonra yani 17 yaşında ise dövüş sporları konusuna ilgi duymaya başlamıştır. Ülkemiz içerisinde ve dışında kickboks, muay thai ve en önemlisi free fight alanlarında çeşitli başarılar elde ederek birçok kez madalya kazanmıştır.

Çağan Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren ülkemizi uluslararası arenada Muay Thai ve Kick Boks alanlarında temsil etmiştir. Profesyonel müsabakalara çıkarak birçok karşılaşmadan madalya ile ayrılmıştır. Birçok dizi ve filmde oynamıştır. Ülkemizin insanları kendisini en çok Survivor programı ile tanımıştır. Dövüş sporları konusunda çok ilgili olmayan kişiler daha önce ismini duymamıştır.

Dizi ve film kariyerinin en önemli anları ise 2012 yılının başlarında çekilmiş olan Takip: İstanbul filminde oynayarak gerçekleşmiştir. Liam Neeson gibi kaliteli bir kişiyle çalışma şansı bulmuştur.