Neler Oluyor Hayatta Seda Akgül neden yok? Programdan ayrıldı mı? Geri dönecek mi? her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün saat 09:00'da yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında flaş bir değişiklik yaşandı.

Neler Oluyor Hayatta Seda Akgül neden yok? Programdan ayrıldı mı? Geri dönecek mi? her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün saat 09:00'da yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında flaş bir değişiklik yaşandı. Hakan Ural ve Seda Akgül'ün sunduğu programdan Akgül ayrıldı. Haliyle Seda Akgül neden yok? her yerde aranmaya başladı. Detaylar haberimizde...



Gündeme dair tüm konuarın ele alındığı programda Hakan Ural ve Seda Akgül'ün sunumu çok beğeniliyordu. Ancak 3 Şubat Pazartesi günkü yeni bölümde Hakan Ural'ın yanında Seda Akgül yoktu. Peki Seda Akgül nereye gitti? 





NELER OLUYOR HAYATTA SEDA AKGÜL NEDEN YOK? 

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


Gelelim Seda Hanım'ın programda neden yer almadığı konusunu, kulislerde konuşulanlara göre programın düşük seyreden reytinglerinin faturası Akgül'e kesildi. Öte yandan Seda Akgül’den daha az ücretle Nur Tuğba Algül ile anlaşıldı ve böylelikle Kanal D Neler Oluyor Hayatta programının maliyetini düşürmüş oldu.



NELER OLUYOR HAYATTA YENİ KADIN SUNUCU KİM OLDU?



Seda Akgül'ün 3 Şubat Pazartesi günü gelmediği programda sunucu değişti. Yani pazartesi gününden itibaren Neler Oluyor Hayatta'nın yeni sunucusu Nur Tuğba Algül Namlı oldu.