Netflix Aşk 101 dizisi iptal mi olacak? Osman karakteri kadrodan çıkacak mı? RTÜK Aşk 101 dizisine izin vermeyecek mi? her yerde aranmaya başladı.  Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Aşk 101dizisi Netflix üzeri

Netflix Aşk 101 dizisi iptal mi olacak? Osman karakteri kadrodan çıkacak mı? RTÜK Aşk 101 dizisine izin vermeyecek mi? her yerde aranmaya başladı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Aşk 101dizisi Netflix üzerinden yayınlanacak. Gençlik dizisi konseptinde olacak. Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer ve Ahmet Katıksız’ın oturduğu Aşk 101, 24 Nisan 2020 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.



Kadrosunda Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı gençlik dizisinin karakterleri şöyle; dizide çocukların çok sevdikleri öğretmenlerine Pınar Deniz hayat verirken, yakışıklı basketbol koçunu da Kaan Urgancıoğlu canlandıracak.



29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi 29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi


Kamuoyunda tartışmalara yol açan Aşk 101 dizisine dair RTÜK'den bir son dakika açıklaması geldi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Netflix'in Türkiye yapımı 'Aşk 101' adlı diziye ilişkin "Uyardık, gözümüz üzerlerinde. Ahlaksızlığa geçit vermemekte kararlıyız" dedi. Dizide yer alan bazı sahneler vatandaşları rahatsız etti. Hal böyle olunca Aşk 101 dizisi iptal mi olacak? AŞK 101 engeline mi takılacak?



NETFLİX AŞK 101 YAYINLANACAK MI?



RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin; diziyle ilgili yaptığı açıklamada, "Kırmızı çizgilerimiz bellidir, millet iradesiyle ortaya konulan ilgili yasamızdan aldığımız yetkiyle hareket ediyoruz. RTÜK yönetimi olarak toplumumuzu rahatsız edecek her türlü yayın içeriğine geçit vermemekte kararlıyız" mesajını vererek toplum vicdanını yaralaması durumunda dizinin yayınına engel olabileceklerini söyledi.





AŞK 101 DİZİSİNİN KONUSU NE?



İlk sezonu 8 bölüm sürecek olan dizinin ikinci sezonu da çekilecek gibi görünüyor. 1998 yılında geçecek olan hikayede, liseli gençler en sevdikleri öğretmenlerinin okulda kalmasını sağlamak için bir plan yapar. Öğretmenleri ancak birine aşık olursa okulda kalır diye düşünen gençler, öğretmeni okula yeni gelen basketbol koçuna yapmaya çalışırlar. Ancak aşkın bu kadar kolay bir şey olmadığını anlayan gençler birlikte ne kadar güçlü olduklarını da ilk kez fark edecekler.