Netflix Türkiye ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ülkemizde birçok vatandaşın aktif olarak kullandığı Netflix'in Türkiye'den çekileceği konuşuluyor.

Netflix Türkiye ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ülkemizde birçok vatandaşın aktif olarak kullandığı Netflix'in Türkiye'den çekileceği konuşuluyor. Sosyal medyada gündem olan Netflix kapanıyor mu? Türkiye'den çekilecek mi? Netflix Türkiye'den açıklama geldi mi? soruları her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...



Netflix Türkiye kapanıyor mu? sorusu günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Film ve dizilerde sansür uygulanacak olması Netflix'in Türkiye yayınlarıyla ilgili iplerin de kopmasına neden oldu.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Netflix'in Türkiye'de çekeceğini duyurduğu dizi projesini de bir gün kala iptal etmesi iddiaları kuvvetlendirdi. Peki Netflix'ten açıklama geldi mi?



Netflix Türkiye'den çekilecek mi? 



Henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak söz konusu iddia için sosyal medyada tepki sesleri yükseldi. Netflix'in paralı bir platforma olduğunu dile getiren birçok kullanıcı, hoşlanmayan ve beğenmeyenleri bu platforma üye olmamalarını söyledi.