Netflix Şifre paylaşma dönemi sona eriyor! Netflix'den radikal adım geldi! Bundan böyle şifrenizi paylaşamayacaksınız! Netflix'te ayrı ayrı hesap açmak yerine tek şifre ile kullanımın önüne geçilecek karar geldi. Dünyaca ünlü şirket ardık şifre paylaşım

Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız! Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız!
Netflix Şifre paylaşma dönemi sona eriyor! Netflix'den radikal adım geldi! Bundan böyle şifrenizi paylaşamayacaksınız!

Netflix'te ayrı ayrı hesap açmak yerine tek şifre ile kullanımın önüne geçilecek karar geldi. Dünyaca ünlü şirket ardık şifre paylaşımını engelleyecek. Şimdilik test aşamasında olan bildirimde ana hesap sahibiyle aynı evde olmadıklarını tespit edilen kişilere kendi hesaplarını açmaları gerektiği söylenecek.

Netflix başkasının şifresiyle oturum açmak isteyenlere "Bu hesabın sahibiyle yaşamıyorsanız, izlemeye devam etmek için kendi hesabınıza ihtiyacınız var" ifadesinin yer aldığı bir bildirim gönderecek. Netflix daha sonra hesabın ana sahibine, e-posta veya kısa mesaj yoluyla bir kod gönderecek.

Netflix'de tek şifre ile başka kişilerin oturum açması engellenmeye çalışılacak.

Netflix tarafından yapılan açıklamada "Bu deneme, Netflix hesaplarını kullananların bunu yapmaya yetkisi olduğundan emin olmaya yardım etmesi için tasarlandı" ifadelerine yer verildi.