Başarılı oyuncu kadrosuyla geçen hafta ilk sezonu yayınlanan Bir Başkadır'a yoğun ilgi var. İzleyenlerden tam not alan Netflix dizisi, izleyenleri büyülemeye devam ediyor.

Başarılı oyuncu kadrosuyla geçen hafta ilk sezonu yayınlanan Bir Başkadır'a yoğun ilgi var. İzleyenlerden tam not alan Netflix dizisi, izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Diziyi izleyenler hemen dizinin detaylarını araştırmaya başladı bile. Öykü Karayel, Tülin Özen gibi ünlü ve başarılı isimlerin bulunduğu dizi bir psikolog kliniğinde geçiyor. Peki, Bir Başkadır nerede çekiliyor ? İşte diziye dair tüm merak edilen detaylar...



 

Bir Başkadır dizisi nerede çekiliyor ?

Netflix'te geçtiğimiz hafta yayınlanan ve başarılı oyunculuklarıyla konuşulan oyuncuları dışında dizideki mekanlarda merak konusu oldu. Bir Başkadır dizisi genellikle İstanbul'da çekiliyor. Dizinin ana karakteri olan Meryem ve ailesi dizide bir köyde yaşıyor. Meryem ve ailesinin yaşadığı köy İstanbul Beykoz'da bulunan Tokatköy'dür. Dizinin bir diğer karakteri olan Sinan'ın yaşadığı daire ise Şişli'de bulunuyor. Rezidans içinde yer alan daire Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan gökdelenin içindedir. Bu belli başlı dikkat çeken mekanların yanında dizide görülen diğer mekanlar İstanbul'un farklı mekanlarında yer alıyor.



Bir Başkadır oyuncu kadrosu ?

Bir Başkadır dizisinde birbirinden iyi ve sevilen oyuncuları yer alıyor. Öykü Karayel, Tülin Özen, Alican Yücesoy, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Derya Karadaş dizinin oyuncu kadrosundadır.



Bir Başkadır dizisi konusu nedir ?

Dizideki karakterler birbirlerine zıt gibi görünseler de yolları kesiştiğinde sınırlar ortadan kalkacak ve hepsi birbirinin hayatına dokunacak. 8 bölümlük olan dizi, bir terapi odasında geçiyor. Karakterlerin yaşadığı tesadüfler üzerine kurulu olan dizi de hem geçmişleriyle hesaplaşmaları hemde yeni bir yolda ilerlemeleri anlatılıyor.