Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile birlikte jüri üyeliği yaptığı moda programlarıyla tanınan Nurella lakaplı Nur Yerlitaş’tan acı haber geldi. Ünlü modacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile birlikte jüri üyeliği yaptığı moda programlarıyla tanınan Nurella lakaplı Nur Yerlitaş’tan acı haber geldi. Ünlü modacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hal böyle olunca Nur Yerlitaş’ın ölüm sebebi ne? Nur Yerlitaş'ın hastalığı neydi? Neden ameliyat oldu? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları haberimizde yanıtladık.



11 Haneli TC KİMLİK Numarası Üzerinden, 40-80 BİN TL Arasında Nakit Ödemeler Yapılacak! 11 Haneli TC KİMLİK Numarası Üzerinden, 40-80 BİN TL Arasında Nakit Ödemeler Yapılacak!


Nur Yerlitaş'ın hastalığı neydi?



Beyin kayseri ile mücadele eden ünlü modacı tam iki kez ameliyat masasına da yatmıştı. İlk ameliyatı 2018'de olan ardından bir operasyon daha geçiren Yerlitaş, 17 kilo vermişti. Bir süredir rahatsızlığından dolayı televizyonda da hiçbir programda yer almayan Nur Yerlitaş kendini evine kapatmıştı. Peki Nur Yerlitaş kimdir? Kaç yaşındaydı? Çocuğu var mı



Nur Yerlitaş kimdir?



Nur Yerlitaş 11 Agustos 1955’te İstanbul’un Vefa semtinde doğmuştur. Anne tarafından Arap baba tarafından Laz asıllıdır. İtalya’dan getirdiği aksesuarları satarak moda dünyasına adım atan Yerlitaş, sonrasında kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Ebru Gündeş, Seda Sayan gibi isimlerin sahne kostümlerini tasarlayan Yerlitaş, başarılı tasarımlarıyla adından söz ettiriyordu.



Birçok ünlü isme kıyafet diken Nur Yerlitaş tanınmış bir modacı haline geldi ve birçok televizyon programında yer aldı. İşte o programlar:



Bak Kim Dans Ediyor (2007)

Yemekteyiz (2010)

Bugün Ne Giysem (2011)

Bu Tarz Benim (2014)

İste Benim Stilim (2015-2017)

Maral: En Güzel Hikayem 9.bölüm

Demet Akalın 'Türkan'  (2011)

Serkan Kaya 'Kara Gözlüm '