Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi Kefaret hakkında detaylar. .

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!
Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi Kefaret hakkında detaylar... Türk dizilerinin sunumunun başkaması ile adından çok bahsettireceğine emin olduğumuz dizisi Kefaret nihaytinde başlıyor. Artık Kefaret ne zaman başlayacak demiyoruz... Kefaret dizisi için saatler kaldı. Peki Kefaret oyuncuları kimler?  Kefaret dizisi oyuncuları ve Kefaret dizisi konusu gibi detayları araştırdığımız haberimizi sunuyoruz. Gerek Kefaret dizisi oyuncuları gerekse de kefaret dizisi karakterleri gerekse de Kefaret dizisi konusu araştırmalarınızın hepsi haberimizde.

Kefaret 1. bölüm neler olacak?


Masalsı bir hayattan uyanmak üzeredir Zeynep öğretmen. Çok mutlu hayatı olduğunu zanneden Zeynep, Aslında doktor kocası tarafından Meltem ile aldatılmaktadır. Bunu çok kötü bir olaya şahitlik ederek öğrenecektir. Meltem'in eski kocası Zeki, Zeynep'in kızını kaçıracaktır. Yine kadının çabaları şeklinde ilerleyecek dizi de Sinan ve Zeynep aşkı yaşanacaktır. Kefaret ödeyecek olan Zeynep ile Sinan gerçek hayatta birbirlerine pek de uyumlu olmayan karakterler olsalar da dizideki uyumları çok dikkat çekecektir.

Kefaret dizisi uyarlama mı?


Yakında Fox ekranlarında yayınlanacak olan kefaret dizisi hakkındaki gelişmeleri aktarmaya çalışacağız. Son yapımı olan Gülperi dizisinde yer alan Nurgül Yeşilçay'ın kadın başrol oyuncusu olduğu Kefaret dizisinde Mert Fırat ise erkek başrol olarak yer alacağı ve Dram tarzında çekimler süregeliyor. Kefaret dizisinin yapımcısı ise 25film olarak belrlenirken Kefalet dizisi Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabından uyarlanacak.tır 25film yapımcılığını üstleneceği Kefalet ismini ve senaristliğini ise Mahinur Ergün üstlenirken,  yönetmeni ise Mesude Erarslan olacak. Kefalet dizisi Selim demirdelen 25film ile Derin Gönül dizisini çekmişti. Kefaret dizisinin senaristi Ergun daha önce Gülizar ve Hayat şarkısını da yazmıştı.

Kefaret dizisi konusu


Kefaret dizisi Zülfü Livaneli'nin eserinden uyarlandığını söylemiştik.  Kefaret Zeynep'in rüya gibi Hayatının bir anda değişmesi aşık olduğu adamın çevresinin değişmesi ve bunun sebepleri ile birlikte ödediği kefaretleri seyredeceğiz.


Kefaret dizisi oyuncuları


Nurgül Yeşilçay; Dizide canlandırdığı karakter Zeynep. 26 Mart 1976'da Afyon'da hayata gözlerini açan ve ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Nurgül Yeşilçay 44 yaşındadır . Bir oğlu olan Nurgül Yeşilçay'ın oğlunun babası Cem Özer’dir . Nurgül Yeşilçay dizi de Zeynep karakteri ile karşımıza çıkacaktır. Zeynep İstanbul'da bir öğretmen maaşı ile eşi olmadan hayat mücadelesi veren bir müzik öğretmenidir.  Mert Fırat ise başkomiser Sinan rolünü oynayacaktır.

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat Kefaret dizisinde kendisinden 5 yaş büyük Nurgül yeşilçay ile Partner seçilmşir.  25film tarafıdan Mert Fırat'a senaryo gönderildiği açıklanırken  Kendisi de bu durumu kabul etti. Şu anda Mert Fırat Kefart dizisi başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak.

2017 yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler!den sonra bir başka bir dizide rol almamıştı. 10 Ocak 1981 doğumlu olanlar Mert Fırat Ankara Üniversitesi konservatuar bölümü mezunudur. Sinan,  gözünü Kimseden sakınmayan korkusuz bir başkomiserdir.

Ege kökenli ; En son blueTV kanalında başrol olan Ege Kökenli, şimdi Nil karakteri ile Kefaret dizisinde yer alacaktır Daha önce Benim Tatlı Yalanım, yasak elma dizilerinde de yer alan Ege kökenli 20 Mart 1993 Kırklareli doğumludur. Şu anda 27 yaşında olan Ege kökenli Fransız Koleji'nin mezunudur ve 54 kilo ağırlığındadır . Kefaret dizisinde Nil başkomiser, Sinan’ın eski sevgilisidir. Oldukça güzel ve alımlı bir kızdır.

Yurdaer okur yeter dizisinde hayat verdiği verdiği Dr Yekta karakteri ile çok sevilen Yurdaer Okur , son olan kuruluş Osman dizisinde Balgay karakteri ile yer almıştı. 29 Ekim 1974 doğumlu olan Yurdaer okur Hacettepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Öte yandan Bir dönem devlet tiyatrolarında da görev almıştı .

Göktan Oktay Göztepe; dizide Zeynep’in oğlu olarak krşımıza çıkacaktır. 16 Eylül 2004 doğumludur. Hande Aytar ajansı oyuncusudur.


Kefaret 2017 dizisiydi

Geçtiğimiz 2017 senesinde çok büyük reklamlarla Kefaret dizisi başlayacak reklamları yapılmıştı. Ancak o dönem ne olduysa oldu Kefaret dizisi başlamadan bitti. Bugüne nasipmiş dedirten görüntülerde iyi ki bu zaman mış diyecek çok kişi olacaktır. çünkü mevcut pandemi sebebiyle evlerimize tıkılı kaldığmız şu günlerde herkes yeni bir program arayışında

Kefaret dizisi tutar mı


Bu akşam bizlerle birlikte olacak olan Kefaret dizisi konusu ile de tüm detayları üzerine topluyor. Kefaret dizisi konusu yine kadınlar üzerinden oynanıyor ve bir kadının bir anda yaşamının alt üst olması nın kefaretinin sebebi mrak ediliyor. Arıza dizisi ile aynı gün olması bakalım Kefaret'i etkileyecek mi? Yoksa Arıza mı toslayacak. Hepsini bu akşam göreceğiz.

Pazar günleri şaibeliydi


Kefaret... Savaşçı... Öğretmen... Fox TV Pazar akşmalrını çok dolu geçirmek isterken Arıza dizisine rakip en güçlüsünü Kefaret olarak belirledi. Savaşçı dizisi ile olan anlşamazlıklar dizinin kanalını bile değiştirmişken zaten Öğretmen dizisinin izleyici kitlesinin az olması sonrasında Kefaret dizisi için Pazar günü biçilmiş kaftandı.