O Ses Türkiye Şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye 2020 şampiyonu merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın final bölümüyle ekranlara gelen yarışması O Ses Türkiye Uygar Erdoğan mı Alkan Dalgakıran mı? O Ses Türkiye Alkan Dalgakıran mı Uygar Erdoğan mı kazandı merak

O Ses Türkiye Şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye 2020 şampiyonu merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın final bölümüyle ekranlara gelen yarışması O Ses Türkiye Uygar Erdoğan mı Alkan Dalgakıran mı? O Ses Türkiye Alkan Dalgakıran mı Uygar Erdoğan mı kazandı merakla bekleniyor.



O Ses Türkiye Şampiyonu kim oldu?

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!


O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkyie büyük finaliyle ekranlara geldi. O Ses Türkiye 2020 finalisleri belli oldu. Uygar Erdoğan mı Alkan Dalgakıran mı kazandı. Yayınlandığı günler rekorlar kıran programı 2020 yılında büyük final kazananı belli olacak.



Beyaz ve Seda Şampiyon olacak!



O Ses Türkiye 2020'de ilk defa Beyazıt Öztürk yada Seda şampiyon olacak. Uygar Erdoğan kimin takımındaydı, Alkan Dalgakıran kimin takımında hangi jüri şampiyonluk yaşayacak sizler için hazırladık. O Ses Türkiye 2 yarışmacı sahneye çıkarak alacağı SMS sonuçlarına göre kazanan olacak. Bu senenin o sesi Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran olurken Beyaz'ın takımından Uygar Erdoğan yarışıyor. Beyaz geçen sene olduğu gibi bu sene şampiyonluğu kaçırmak istemiyor.



Uygar Erdoğan kimdir? Nereli, kaç yaşında?





O Ses Türkiye'de 1993 Ankara doğumlu olan ancak Sivas'lı olan Uygar Erdoğan yarışacak. 4 yaşındayken TRT Çocuk ekranlarında gelen programla ünlü olacağı belli olan yarışmacı, Almanya, İsviçre, Hollanda gibi yerlerde konser vermek çok istiyor. En az 15 enstrüman çalan Uygar Erdoğan sesiyle büyüledi. O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk takımında yer alıyor.



Alkan Dalgakıran kimdir?





Yalovalı yarışmacı Alkan Dalgakıran, 25 yaşında. Trafik müzik grubu solistliği yapan Alkan, sesiyle büyülüyor. Alkan Seda Sayan'ın takımında yer alıyor.



O Ses Türkiye 2020 finalist SMS Sonuçlarıyla belli oluyor. Ya Alkan ya Uygar Erdoğan yarışmayı kazanacak ve 2020 O Ses Türkiye birincisi olacak. Sonuçları Acun Ilıcalı canlı yayında açıklayacak.