TV8 Ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye 26 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak mı? Elazığ'da yaşanan ve Türkiye'de birçok ilde meydana gelen depremlerin ardından O Ses Türkiye ertelendi mi? O Ses Türkiye programı bu akşam var mı? O Ses Türkiye izl

TV8 Ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye 26 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak mı? Elazığ'da yaşanan ve Türkiye'de birçok ilde meydana gelen depremlerin ardından O Ses Türkiye ertelendi mi? O Ses Türkiye programı bu akşam var mı? O Ses Türkiye izleyicisi, 26 Ocak Pazar yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor. Sizler için hazırladık...



TV8 ekranlarının sevilen ve çok izlenen yarışması O Ses Türkiye'de heyecan yeni bölümle sürüyor! 25 Ocak Cumartesi ve 26 Ocak Pazar akşamları yeni bölümleriyle ekranlarda olması belenen O Ses Türkiye yarışması için yeni bir açıklama geldi mi? 24 Ocak Cuma akşamı gerçekleşen Elazığ depreminin ardından O Ses Türkiye'nin yeni bölümü iptal edildi mi? Yoksa yayınlanacak mı? İzleyiciler tarafından araştırılıyor.



O Ses Türkiye yarışması Bu akşam yayınlanacak mı?



O Ses Türkiye yarışması TV8 yayın akışında yer alıyor. 26 Ocak pazar akşamı O Ses Türkiye'nin yeni bölümüyle yayınlanmayacak. Şuan için Acun Medya ve TV8'den yeni bölümün iptaliyle yardım kampanyası yapacağını duyurdu. Programın olağan akışında 25-26 Ocak Cumartesi-Pazar akşamları yayınlanması bekleniyordu.



Acun Ilıcalı O Ses Türkiye yayınlanmıyor!



Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında son dakika değişikliğine giderek 25 Ocak 2020 ve 26 Ocak 2020 O Ses Türkiye yayın akışından çıkarttı. O Ses Türkiye yerine yardım kampanyası ekranlara gelecek.

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!