O Ses Türkiye izle! O Ses Türkiye 31 Aralık Yılbaşı bölümü izle! 31 Aralık O Ses Türkiye izle! TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye son bölüm izle! O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümü izle! Yayınlandığı gün rekorlar kıran O Ses Türkiye 31 Aralık izle!

O Ses Türkiye izle! O Ses Türkiye 31 Aralık Yılbaşı bölümü izle! 31 Aralık O Ses Türkiye izle! TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye son bölüm izle! O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümü izle! Yayınlandığı gün rekorlar kıran O Ses Türkiye 31 Aralık izle! 2021 O Ses Türkiye performansları izle!

O Ses Türkiye izle 31 Aralık Yılbaşı bölümü izle

2021 O Ses Türkiye Yılbaşı programı izle! Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı O Ses Türkiye 31 Aralık son bölüm izle! 2021 O Ses Türkiye Yılbaşı programı tamamı izle! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programıyla TV8 ekranlarında geldi! İşte O Ses Türkiye yeni bölümü!

TV8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye 2020 yılının son gününde yılbaşı özel programıyla ekranlara geliyor! TV8 O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümü yine heyecanlı anlara sahne oluyor. Jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş'in oturduğu, Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunda O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel programı birbirinden ünlü isimlerle dopdolu geçti! Ünlü geçidi olan O Ses Türkiye 31 Aralık 2020 yılbaşı özel programına dair detaylar haberimizde sizlerle... TV8 O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı özel programı izle!

TV8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye bu akşam yılbaşı özel bölümüyle ekranlara kilitledi! Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunda yayınlanan O Ses Türkiye yarışması bu sezon Pandemi şartları nedeniyle henüz başlamamıştı. 2020 yılında Masterchef'in de devam etmesi nedeniyle yer bulamayan O Ses Türkiye yarışması bu akşam (31 Aralık 2020 Perşembe) yılbaşı özel programlarıyla ekranlara geldi! O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz jüri koltuğunda oturdu! Seda Sayan'ın yerine jüriye Ebru Gündeş geri döndü!

O Ses Türkiye 31 Aralık Yılbaşı Özel Bölümü İzle! O Ses 2021 Yılbaşı Bölümü

O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı özel programı, birbirinden ünlü konuklarıyla yine ses getirmeyi başardı. Tüm Türkiye yeni yıla evlerinde O Ses Türkiye ile girdi! Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk'ün jüri koltuğunda oturduğu yarışmada konuk isimler göz doldurdu.

O Ses Türkiye 31 Aralık Yılbaşı öze programında Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Hakan Çalhanoğlu sahne aldı!

Zlatan İbrahimovic'ten Ebru Gündeş'e Mesaj

O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel programına Milan takımında forma giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu da katıldı. Sesiyle geceye renk katan Hakan Çalhanoğlu, Milan'dan takım arkadaşı dünyaca ünlü futbolcu Zlatan İbrahimovic'in Ebru Gündeş hayranı olduğunu ve Ebru Gündeş'in "Çingenem" isimli parçasını severek çokça dinlediğini belirtti. O Ses Yılbaşı programına Zlatan İbrahimovic'in mesajı damgasını vurdu. Zlatan İbrahimovic, Ebru Gündeş'e gönderdiği videolu mesajda "Ebru Gündeş, severek dinliyorum, müziğe devam et." dedi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Büyüledi

O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı özel programına katılan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi de hem performansları hem de zerafetleriyle büyülediler. İzleyiciler, TV8 O Ses Yılbaşı programında Hande Erçel - Kerem Bürsin ikilisinin performansını sosyal medyada çokça paylaşmaya başladılar