O Ses Türkiye Seda Sayan'ın yerine gelen isim belli oldu! İşte O Ses Türkiye yeni jüri üyesi çok merak edildi. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2020 yılında da ekranlara gelecek.

O Ses Türkiye Seda Sayan'ın yerine gelen isim belli oldu! İşte O Ses Türkiye yeni jüri üyesi çok merak edildi. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2020 yılında da ekranlara gelecek. jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın oturduğu yarışmanın yeni sezonu heyecanla beklenirken, Ilıcalı jüride değişiklik olabileceğini açıkladı. Bu sözlerin ardından Seda Sayan, yeni sezonda O Ses Türkiye'de olmayacağını duyurdu. Hal böyle olunca O Ses Türkiye Seda Sayan'ın yerine kim gelecek? Yeni jüri üyesi kim olacak  çok merak edildi. İşte o isim bugün belli oldu.





O Ses Türkiye yeni jüri üyesi kim oldu? 



O Ses Türkiye yeni sezonda Seda Sayan'ın yerine gelecek olan ismin Ebru Gündeş olduğu ortaya çıktı. Ebru Gündeş 3 yıl önce de O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapmış ve onun takımından bir yarışmacı 1. olmuştu. Ancak Gündeş, 2017 yılında yarışmadan ayrıldı. 



Yeni sezonda Hadise, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk jüri koltuğunda yer almaya devam edecek.



Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK! Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK!


Ebru Gündeş O Ses Türkiye'den ne kadar ücret alacak?



Ebru Gündeş O Ses Türkiye yarışmasına jüri üyesi olarak geri döndü. Hal böyle olunca Gündeş'in O Ses Türkiye'den ne kadar ücret alacak? çok merak edildi. Usta sanatçı, O Ses Türkiye'den haftalık 180 bin TL kazanacak.



Öte yandan önceki sezon jüri koltuğunda oturan Seda Sayan, Hadise ve Murat boz O Ses Türkiye yarışmasından haftalık 70 bin lira kazanırken Beyazıt Öztürk 90 bin lira kazanıyordu.



O Ses Türkiye ne zaman başlayacak?



Henüz yayın tarihi netleşmeyen O Ses Türkiye, büyük ihtimalle her yıl olduğu gibi eylül ayında izleyici karşısına çıkacaktır.