Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye bu akşam Yıldızlar Gecesi konseptiyle ekranlara geldi. Daha önce yarışmaya damgasını vurmuş veya şampiyon olan isimlerin işitme engelli minikler için yeniden sahne aldılar.

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye bu akşam Yıldızlar Gecesi konseptiyle ekranlara geldi. Daha önce yarışmaya damgasını vurmuş veya şampiyon olan isimlerin işitme engelli minikler için yeniden sahne aldılar. Canlı olarak yayınlanan programda eski yüzleri görmek izleyenleri bir hayli mutlu etti.

Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı! Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı!


Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması O Ses Türkiye'de bu akşam "10 Yılın Sesi" canlı yayında seçilecek. O Ses Türkiye 10 yılı boyunca iz bırakan yarışmacılar, şampiyonlar, yarı finalistler, finalistler bir araya geliyor. Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye 10 Yılın sesi nasıl seçilecek, eleme nasıl olacak, kaç grup çıkacak detayları ile anlattı. 



O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür oldu!



O SES TÜRKİYE 10 YILIN SESİ NASIL SEÇİLECEK?



O Ses Türkiye'de 10 yılın sesi izleyicilerin verecekleri SMS oyları ile belirlenecek. Yarışmada 10 yıl boyunca iz bırakan yarışmacılar ile şampiyonlar karşı karşıya gelecek. İzleyiciler, telefonlarına kuracakları TV8 Yan Ekran uygulaması ile yarışmacıları oylayabilecekler. 



SMS gelirinin işitme engelli miniklere bağışlanacağı O Ses Türkiye Yıldızlar Geçidi yarışmasının ilk bölümünde üçerli yedi grup çıkacak. Bu grupta olan yarışmacılar arasında şampiyonlar olmayacak. İz bırakan yarışmacıların olacağı bu gruptan SMS oylaması sonucu ile 7 birinci çıkacak. 



Yarışmanın ikinci bölümünde ilk bölümün 7 birincisi, beş şampiyon ile buluşacak. Toplam 12 yarışmacı yine üçerli gruplar halinde yarışacak. Bu bölümde ise 4 birinci çıkacak. 



Yarışmanın finalinde ise ikinci bölümün 4 birinci yarışacak. Ve SMS oylamaları sonucunda O Ses Türkiye 10 Yılın Sesi belirlenecek.



O SES TÜRKİYE YILDIZLAR GEÇİDİ ŞAMPİYONU KİM OLDU? 



Sms oylamasının devam ettiği programda şampiyon Ferhat oldu.