Yıllar içerisinde ülkemizde en çok izlenen diziler ve filmler arasında yer alan yapımlardan birisi olan gençlik dizileri Exxen platformu içerisinde de kendisine yer bulmuştur. Birçok farklı oyuncunun yer aldığı dizide aşk, entrika, macera ve eğlence bir

Yıllar içerisinde ülkemizde en çok izlenen diziler ve filmler arasında yer alan yapımlardan birisi olan gençlik dizileri Exxen platformu içerisinde de kendisine yer bulmuştur. Birçok farklı oyuncunun yer aldığı dizide aşk, entrika, macera ve eğlence bir arada bulunuyor. Gençlik dönemlerinin nasıl bir dönem olduğunu ortaya koyan ve birçok karmaşık ilişkinin yer aldığı yapımda oyuncular da ilgi çekici bir hâlde bulunuyor.

2021 yılının en iddialı yapımlarından birisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Öğrenci Evi, kurulu olduğu oyuncularla birlikte önemli noktalara gelmeyi hedefliyor. Başarılı isimlerin yer aldığı dizide birçok yeni isim de bulunuyor. Acun Ilıcalı genel olarak birçok yeni kişiye şans ve imkân vererek başarılı noktalara gelmelerini sağlamasıyla biliniyor. Bu özelliğini yayın platformu olan Exxen içerisinde de gösteriyor. Dizi içerisinde başarılı, güzel ve yakışıklı birçok karakter kendisine yer bulmuştur.

Öğrenci Evi Dijital Yayın Platformu Exxen’de!


Yıllardır izlenmekten asla vazgeçilmeyen gençlik dizileri son dönemlerde pek fazla yayınlanmıyordu. Acun Ilıcalı sahibi olduğu Exxen dijital platformunda yeniden bir gençlik dizisine yer vermiştir. Başarılı bir yapım olacağı düşünülerek yeni yıl içerisinde yayına girecek olan Öğrenci Evi iddialı bir şekilde çekimlerine başladı.

Doğa Can Anafarta oturacak. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar hala daha devam ediyor oyuncu kadrosuna dair net bir sonuç elde edilemezken anlaşılan oyuncular kadronun diğer kısmının da tamamlanmasını bekliyor. Oyuncu kadrosu olarak birçok genç isime yer verileceği biliniyor. Dizi içerisinde şu ana dek anlaşma sağlanan oyuncular kaliteli isimlerden oluşmaktadır. Deneyimli birçok kişinin yer aldığı kadroda genç karakterler ön plana çıkıyor.

Öğrenci Evi Oyuncu Oyuncuları


Öğrenci Evi dizisi oyuncuları için çalışmalar devam ederken bir yandan da yavaş yavaş çekimlere başlandı. Kaliteli isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu içerisinde ağırlıklı olarak genç karakterler yer alıyor. Başarılı oyuncuların diğer genç oyunculara hem destek hem de yardımcı olması hedefleniyor. Gençlik dizisi içerisinde önemli bir noktaya sahip olması beklenen dizi yeni yılın en iddialı yapımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Öğrenci Evi oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

  • Ceyda Düvenci

  • Murat Aygen

  • Bertan Asllani

  • Baran Bölükbaşı

  • Samet Kaan Kuyucu

  • Serra Pirinç

  • Merve Nur Bengi

  • Ceren Balcı

  • Ozan Güçlü

  • Arzu Gamze Kılıç

  • Dilara Gül Demiral

  • Zülal Sude Güler


Oyuncu kadrosu için alımlar hala daha devam ediyor. Birçok cast ajansı dizi için oyuncu seçmeleri yürütüyor. Kaliteli ve deneyimli oyuncular aranmakla birlikte dizinin çekimlerinin gecikmemesi adına işlemler daha da hızlandırılıyor.

Exxen Öğrenci Evi Dizisi Konusu


Ev arkadaşı olan dört öğrencinin kendi içlerinde ve çevresindeki kişilerle yaşadıklarını konu edinen dizi tam anlamıyla bir gençlik dizisi olarak göze çarpıyor. Öğrenci Evi dizisi konusu birçok aşk ve ilişki konusunu ele alıyor. Aynı çatı altında yaşayan gençlerin birbirleriyle olan çetrefilli ilişkileri konu edinen Öğrenci Evi, bu ilişkilerin çevrelerindeki kişilere etkisi de göz önünde bulunduruluyor.

Öğrenci Evi dizisi 2021 yılının hemen başında yayına başlayacak olan Exxen platformu içerisinde kendisine yer bulacak.