Okulların tati süresi uzatıldı mı? Okullar ne kadar tatil olacak? Okulların tatil süresi ne kadar uzatıldı? Üniversiteler, Lise, Ortaokul ne kadar uzatıldı. Sizler için Okulların ne kadar tatil olacağını duyuruyoruz.

Okulların tati süresi uzatıldı mı? Okullar ne kadar tatil olacak? Okulların tatil süresi ne kadar uzatıldı? Üniversiteler, Lise, Ortaokul ne kadar uzatıldı. Sizler için Okulların ne kadar tatil olacağını duyuruyoruz. Okullar ne kadar tatil edilecek? İşte Okulların tatil edileceği süre.



SON DAKİKA FAHRETTİN KOCA ve ZİYA SELÇUK AÇIKLADI!



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, 30 Nisan 2020'ye kadar uzatıldı.

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalar!



"Okullarımız tatile girdi şeklinde bir kanı var. Bu yanlıştır. Eğitim devam ediyor. Eğitimlerimiz internetten devam ediyor. Uygulamayı lütfen tatil olarak görmeyin."



Gençler belki sizi etkilemiyor ama ölümcül virüsün taşıyıcısı oluyorsunuz



Virüs yaş ayrımı yapmıyor. Virüs farkında olmadığınız bir hastalığı ortaya çıkaracak ve tedavinizi zorlaştıracaktır.



Çocuklar, sevginizi saygnızı uzaktan gösteriniz.



Orta yaşlardaki vaka sayısı az değil. Virüs genç, yaşlı, orta yaşlı ayrımı yapmıyor.





60 yaş üzeri 2 Corona hastası Vakamız tedavi edildi ve taburcu oldu.



İlan365.net okuyucuları 5 saat önceden tatil haberini öğrendi..



Okulların tatil süresi uzuyor!



Son Dakika, ilan365 yine önceden haber veriyor. Okulların tatil süresi kesin olarak uzatılıyor. Okullar ne kadar uzatılacak, Okulların tatili kaç gün uzatılacak açıklıyoruz. Corona Virüs nedeniyle 13:30'da başlayan bilim Kurulu Corona Virüs tedbirleri açıklanıyor. Akşam 19:30'da Fahrettin Koca ve Ziya selçuk Okulların ne kadar tatil olacağını açıklayacak. Ancak ilan365 okuyanlar kesin olarak 5 Nisan'a kadar okulların tatil edileceğini 2 hafta önce duyurmuştuk.



İlk gelen bilgilerde en az 2 hafta uzatılacak!



İlk gelen bilgilerde Okulların en az 2 hafta süreyle uzatılacağı öğrenildi. Yani 5 Nisan tarihi 12 Nisan'a kadar uzayabilir. Bilim Kurulu toplantısında Nisan sonuna kadar bu konu bir daha yoğunluktan gündeme gelmesin diyerek Nisan sonuna kadar da uzatabilir. Ancak 5 Nisan kesin tarihle birlikte 12 Nisan'a kadar Okullar tatil edilebilir.



Ziya Selçuk: Erdoğan'dan izin istedi!



Okulların tatili uzadı mı sorusuna Ziya Selçuk'tan ilk açıklama geldi. Ziya Selçuk bir canlı yayında Bilim Kurulu toplantısına girmeden önce Corona Virüs tedbirleri nedeniyle Okulların uzatılmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talep etmiş, Erdoğan yarın Bilim Kurulu karar versin demişti. Ziya Selçuk'un Fahrettin Koca'ya net olarak Tatil süresi uzatılmasını talep etti. Okullar ne zaman açılacak sorusu yine yanıt bulmayacak gibi görünüyor.



Abdülkadir Selvi Duyurdu! Okulların kapalı kalma süresi kesin olarak uzuyor!



Bilim Kurulu toplantısından ilk bilgilerde gelmeye başladı. Abdülkadir Selvi yaptığı açıklama "Okulların kapalı kalma süresi kesin olarak uzuyor" açıklaması yaptı. Selvi yaptığı açıklama "“ Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Koronavirüs Bilim Kurulu bugün bir araya gelecek. Asıl gündem okulların kapalı kalma süresi. Hem Milli Eğitim Bakanlığı hem de Bilim Kurulu yetkilileriyle görüştüm. Okulların kapalı kalma süresi kesin olarak uzuyor. Belli olmayan tek şey ise ikinci bir emre kadar mı uzayacak, yoksa sadece bir hafta süreyle mi uzatılacak? Bu da Koronavirüs Bilim Kurulu ile yapılacak toplantıdan sonra netleşecek.” açıklaması yaptı.