Okulların tatil süresi uzayacak mı? Recep Tayyip Erdoğan ve Ziya Selçuk'tan Okulların tatil süresi uzayacak mı sorusuna yanıt. Erdoğan ve Ziya Selçuk Okulların tatil süresi uzayacak mı sorusuna yanıt verdi.

Okulların tatil süresi uzayacak mı? Recep Tayyip Erdoğan ve Ziya Selçuk'tan Okulların tatil süresi uzayacak mı sorusuna yanıt. Erdoğan ve Ziya Selçuk Okulların tatil süresi uzayacak mı sorusuna yanıt verdi. İşte Erdoğan'dan o açıklamalar.



Erdoğan'dan son dakika açıklamalar!



Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadelede  yapılan çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşarak"Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz." dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Doğalgaz ve elektriğin kapanması) Biz daha zor günler yaşadık böyle bir şeye girmedik. Sosyal devlette de böyle bir adım atılamaz."dedi.

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!


UZAKTAN EĞİTİM



Erdoğan,"(Uzaktan eğitim) İnşallah bu çalışma yöntemiyle geleceğe yönelik çok çok farklı bir sistemi de oluşturmuş oluyoruz, oturtmuş oluyoruz." diye konuştu.



OKULLARIN TATİLİ UZAYACAK MI?



Erdoğan'ın okullarının tatilinin uzatılmasına ilişkin olarak,"(Okullarda tatilin uzatılması) Bilim Kurulu uzatılmasında fayda var diyorsa ona uyalım, çünkü işin ehli onlar." şeklinde konuştu.



"ÜRÜNLERİ FAHİŞ FİYATTA SATANLARA HESABINI SORARIZ"



Erdoğan, "Ürünleri çok değişik kanallarla yurt dışına kaçıranlara, ülkemiz içinde bu ürünleri fahiş fiyatlarla satanlara bu işin hesabını sorarız." dedi.



Ziya Selçuk'tan açıklamalar!



İKİNCİ DÖNEM UZAKTAN EĞİTİMLE Mİ KAPANACAK?



"Dönemin kapatılacağı bir durum da olabilir." diyen Selçuk, "Biz şikayet makamı değiliz. Çözüm makamıyız" dedi..



OKULLARIN TATİL SÜRESİ UZAYACAK MI?



"Hastalıkla ilgili ne zaman pik yapacağı vs bizim konuşmamız doğru değil, bu bir bilim alanı. Bilim Kurulu ile istişare halindeyiz, yarın bir toplantımız olacak. Toplantı sonucunda bir değerlendirme yapılır. Önemli olan veriye dayalı yapılması. Somut verilere göre bir karar vereceğiz." dedi.