İzmir'de düşünüldüğünden daha fazla hasar var. Küçük 17 Ağustos yaşayan İzmir'de en büyük tepkiler operatör şirketlerine.

İzmir'de düşünüldüğünden daha fazla hasar var. Küçük 17 Ağustos yaşayan İzmir'de en büyük tepkiler operatör şirketlerine. Turkcell, vodafone ve Türk Telekom çökmesinin ardından vatandaşlardan özel bir istek geldi. Herkesin mümkün olduğunda Wifi şifresini kaldırması istendi. Bedava Wifi ile halen ailesinden haber alamayanlar en azından alması planlanıyor.

Halen iletişim kurulamıyor!

İzmir'de ki vatandaşlardan WİFİ şifrelerini kaldırmalarını rica ediliyor. Telekomünikasyon şirketleri çöktüğü için depremzedeler iletişim kuralamadığı bildirildi.



Wifi şifresi nasıl kaldırılır?

Wifi şifre ve Wifi isim değişikliği için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;

Modem ara yüzüne girmek için Wifi bağlantınızın açık olduğundan emin olun,
Bilgisayarınız üzerinden herhangi bir internet tarayıcısını açın (Chrome, Explorer vs),
Adres çubuğuna 192.168.1.1 yazıp “Enter” tuşuna basın,
Eğer sayfa açılmadıysa "192.168.1.2", "192.168.2.1" ya da "192.168.2.2" adreslerini deneyin,

Eğer yine modem sayfanıza ulaşamadıysanız, modemin marka ve modelini Google'da aratarak ara yüz için gereken adresi bulabilirsiniz.

5.Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Bu bilgileri bilmiyorsanız internet servis sağlayıcınızı arayarak öğrenebilirsiniz.

6.Giriş yaptıktan sonra “Kablosuz” yazan bölüme tıklayarak kablosuz ağ ayarlarına tıklamalısınız.

7.Kablosuz ağ şifreleme ya da “Kablosuz Ağ” ayarları alanına girdikten sonra ilgili bölümlerden mevcut şifrenizi ve Wifi kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Şifre yerini boş bırakarak Wifi şifrenizi herkese açabilirsiniz.

AFAD'DAN BİR İSTEK DAHA!