Origi Fenerbahçe'de! Liverpool'un  dünyaca ünlü forveti Divock Origi Fenerbahçe'ye imza attı. Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçında Vedat Muriqi çok arayan, çabalayan ancak bir türlü istenileni veremeyen Frey'le olmayacağını anlayan Fenerbahçe, Liverpool'un

Origi Fenerbahçe'de! Liverpool'un  dünyaca ünlü forveti Divock Origi Fenerbahçe'ye imza attı. Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçında Vedat Muriqi çok arayan, çabalayan ancak bir türlü istenileni veremeyen Frey'le olmayacağını anlayan Fenerbahçe, Liverpool'un dünyaca ünlü forvetini renklerine bağladı. Fenerbahçe Origi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı. Liverpool'da düşünülmeyen Divock Origi Emre Belözoğlu ikna etti. Origi pazartesi günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.



Fenerbahçe transferde bombayı patlattı!



Vedat Muriqi 20 milyon Euro satarak parayı cebine koyan Fenerbahçe, transfer bombasını patlattı. Sarı Lacıvertli ekip dünyaca ünlü forvet Origi renklerine bağlayarak Vedat Muriqi aratmayacağını gösterdi. Frey'den bekleneni alamayan ancak yedek olarak takımda kalması kesinleştikten sonra Rizespor maçı sonrası en az 30 gol atacak bir santraforla anlaştık açıklamalarıyla dikkat çeken Fenerbahçe cephesinde hangi oyuncuyu renklerine bağladı belli oldu. Liverpool'un dünyaca ünlü yıldızı Origi Fenerbahçe'ye imza attı.



Divock Origi Fenerbahçe'de



Belçika futbolunun yükselen yıldızı, 1995 doğumlu Origi Fenerbahçe'ye imza attı. Tam adı Divock Okoth Origi olan Belçikalı yıldız, her iki ayağını da kullanabiliyor. Geçen sezon şampiyon olan Liverpool'da 28 maça çıkan, genelde ikinci yarı oyuna giren Origi 4 gol atmıştı. Lille alt yapısında yetişen Belçikalı yıldız aslen Kenyalıdır.



Origi Pazartesi İstanbul'da

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...


Fenerbahçe'nin imzayı attırdığı Origi, pazar gecesi resmi hesaplarından duyuracak ve pazartesi günü İstanbul'da olduğu öğrenildi.