Exxen yeni yılın başlaması ile birlikte programlarını da teker teker yayınlamaya başladı. Yeni yılın ilk günü ile birlikte yayın hayatına başlayan program içerisinde herkese hitap edebilecek olan çeşitli programlar ve diziler yer alıyor.

İş Bankası Emekli Promosyonu: Yenilikçi Kampanya ile Emeklilere Büyük Avantajlar İş Bankası Emekli Promosyonu: Yenilikçi Kampanya ile Emeklilere Büyük Avantajlar
Exxen yeni yılın başlaması ile birlikte programlarını da teker teker yayınlamaya başladı. Yeni yılın ilk günü ile birlikte yayın hayatına başlayan program içerisinde herkese hitap edebilecek olan çeşitli programlar ve diziler yer alıyor. Kaliteli birçok işin içerisinde bulunduğu Exxen, başarılı ve ünlü isimleri de bünyesinde barındırıyor. Farklı program içerikleri ve farklı konuları ele alan dizileri ile birlikte yeni yıla iddialı bir giriş yapan Exxen ilk günden çok fazla izlenmeye ulaştı. Son dönemlere damga vuran kişileri ve programları bünyesine dâhil eden Exxen birçok açıdan başarıyı elde edeceğini ispatlar durumdadır.

Youtube dünyasının sevilen isimlerinden birisi olan Orkun Işıtmak da Exxen platformunda kendisine yer bulmuştur. Son yılların sevilen isimlerinden birisi olan Işıtmak, Youtube kanalı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile birlikte birçok kişinin beğenisi kazanmayı başarmıştı. Ağırlıklı olarak daha küçük yaşlardaki kişilerin beğenisini kazanan Orkun Işıtmak daha sonradan yaptığı çalışmalarla birçok kişiye hitap etmeyi başardı. Exxen platformu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla birçok program ve dizi hakkında duyurular yapmaya devam ediyor. Duyurulardan birisi de Orkun Işıtmak Şanslı Mı Şanssız Mı üzerine oldu.

Orkun Işıtmak Exxen Platformunda!


Son yılların sevilen isimlerinden birisi olan Orkun Işıtmak Exxen platformunda. Kaliteli Youtube içerikleri ile birlikte birçok kişiye hitap etmesini bilen Orkun, Acun Ilıcalı ile birlikte anlaşarak Exxen platformuna transfer edildi. Youtube kanalında yapmış olduğu programlardan bazılarını direkt olarak Exxen platformu içerisine aktaracak olan Işıtmak bu anlamda da başarılı olacağına inanıyor. Acun Ilıcalı ile birlikte son dönemlerde sık sık bir araya gelen Işıtmak zaten sinyallerini vermiş gibi görünüyordu. Ilıcalı da Işıtmak hakkında sürekli olarak olumlu ve kaliteli yorumlar yapıyordu. İkilinin bir proje içerisinde anlaşması da olağan bir sonuçtu.

Orkun Işıtmak farklı formatları ile birlikte Youtube dünyasının en sevilen isimlerinden birisi olmuştu. Son yıllarda özellikle de 2020 yılı içerisinde adından ekstra olarak söz ettiren Işıtmak bu bağlamda Acun Ilıcalı’nın da gözünden kaçmadı. Acun Ilıcalı, Orkun Işıtmak ile bir araya gelerek projelerle ilgili teklifte bulundu. İkili anlaşmaya vardıktan sonra da programlar hakkında gerekli planlamalar gerçekleşti. Işıtmak Exxen platformu içerisinde iki ayrı program sunacak. Programlardan birisi kendi Youtube kanalında gerçekleştirdiği ‘’Kirli Çamaşırlar’’ iken diğeri de Şanslı Mı Şanssız Mı olarak biliniyor.

Şanslı Mı Şanssız Mı programının genel olarak formatı ile ilgili şu ana dek herhangi bir bilgi verilmedi. Program içerisinde hangi konulara değinilecek veya nasıl bir işleyiş olacak merak konusu olmaya devam ediyor. Exxen sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda ufak bir ipucu verse de bu ipucu genel bir anlam çıkarılmasına izin vermiyor. ‘’Sıra dışı özelliklere sahip olanlar bu programda konuşulacak’’ yazısıyla paylaşılan program posterinde Orkun Işıtmak kollarını bağlamış bir şekilde duruyor. Orkun Işıtmak hayranları da bu paylaşım ile birlikte büyük bir sevince boğularak heyecanlı bir bekleyişe geçti.

Orkun Işıtmak Kimdir?


8 Ocak 1996 senesinde İzmir’de dünyaya gelen genç yayıncı, erken yaşlarda başarıyı elde eden kişiler arasında yer alıyor. İstanbul Üniversitesi’nde İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümü okumaktadır. Youtube yayınları ile dikkat çeken ve bilinen Işıtmak bu bağlamda 45. Altın Kelebek Ödülleri içerisinde En İyi Youtuber / Instagrammer ödülüne layık görüldü. 2021 yılı itibariyle artık Exxen platformu içerisinde yer alacak olan Orkun Işıtmak, Şanslı Mı Şanssız Mı programı ile ilgili de şu an için bir bilgi vermedi.