Orkut Işıtmak nişanlandı. Orkun Işıtmak sevgilisi Merve Yorgancılar kimdir? Merve yorgancılar nereli kaç yaşında? Youtube en ünlü fenomenleri arasında yer alan Orkut Işıtmak kaç yaşında nereli? Orkut Işıtmak nişanlısı Merve Yorgancılar kimdir kaç yaşında

PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek! PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek!

Orkut Işıtmak nişanlandı. Orkun Işıtmak sevgilisi Merve Yorgancılar kimdir? Merve yorgancılar nereli kaç yaşında? Youtube en ünlü fenomenleri arasında yer alan Orkut Işıtmak kaç yaşında nereli? Orkut Işıtmak nişanlısı Merve Yorgancılar kimdir kaç yaşında nereli?



Orkut Işıtmak sevgilisi nişanlısı Merve Yorgancılar kimdir?



Ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, Merve Yorgancılar ile nişanlandı. Peki, Orkun Işıtmak'ın nişanlısı Merve Yorgancılar kimdir? Merve Yorgancılar'ın mesleği nedir? Merve Yorgancılar, Orkun Işıtmak ile ilgili neler söyledi? 



Merve yorgancılar nereli kaç yaşında?



Türkiye'nin en çok izlenme oranlarına sahip Youtuber'i Orkun Işıtmak dünya evine girmek için ilk adımı attı. Youtube'de birbirinden eğlenceli ve renkli içerikler paylaşan Orkun Işıtmak'ın kanalında 7 milyon abonesi bulunuyor. Yakışıklı ve sempatik tavırlarıyla genç kızların ilgisini çekmeyi başaran Orkun Işıtmak, bugüne kadar hiçbir sevgilisiyle kamuoyu önüne çıkmıştı.



Lakin, geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabı üzerinden nişanlandığını açıkladı. Orkun Işıtmak ve Merve Yorgancıların nişan töreninde çekilen fotoğraf kareleri binlerce kişi tarafından beğenildi. Orkun Işıtmak'ın nişanlısı Merve Yorgancılar'da son günlerin en popüler ve merak edilen ismi haline dönüştü. Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduğu öğrenilen Merve Yorgancılar, iletişim ve pazarlama alanında da eğitim aldı. Şu anda önemli bir şirkette iletişim uzmanı olarak çalışan Merve Yorgancılar, Orkun Işıtmak ile birlikte uzun süredir ilişki yaşadıklarını açıkladı.



Orkun ile tanışma hikayelerini Twitter hesabı üzerinden yayınlanan Merve Yorgancılar, binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Orkun Işıtmak ile tanışma hikayesinin tamamen profesyonel şartlar nedeniyle başladığını belirten Merve Yorgancılar, ''İş için tanıştık. Benim çalıştığım firma ve Orkun aynı projede buluştu. Bu süreçte birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı yakaladık. İlişkimizi gözlerden uzak tutmaya özen gösterdik'' dedi. Orkun Işıtmak ise Merve Yorgancılar'ı görür görmez etkilendiğini itiraf etti. Kız isteme ve nişan törenini birlikte yapan mutlu çift, mutluluklarını sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı ve dua etmelerini istedi. Orkun Işıtmak nişan fotoğrafının altına acılı ve tuzlu kahve içmek zorunda kaldığını açıkladı.