Otomobil fiyatlarına zam geldi! 1 Kasım 2020 Pazar günü otomobil fiyatlarına zam geldi. Özellikle Dolar'ın artmasıyla birlikte hemen hemen tüm araçlara zam geldi.

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!
Otomobil fiyatlarına zam geldi! 1 Kasım 2020 Pazar günü otomobil fiyatlarına zam geldi. Özellikle Dolar'ın artmasıyla birlikte hemen hemen tüm araçlara zam geldi. Peki Zamlı Otomobil fiyatları ne kadar oldu? Hangi marka ne kadar zamlandı. İşte Zam yapan otomobil markaları.

1 Kasım Sıfır Kilometre Araçlara zam geldi!

Kasım ayına girmemizle birlikte ilk zam haberi otomobilden geldi. Aslında Dolar'ın artmasıyla en çok beklenen zamlardan biri olan Otomobil fiyatlarında zam arabayı artık ultra lüks haline getirdi. Hem Sıfır Kilometre araçlara hem ikinci el araçlara zam geldi. İşte Zam yapan markalar!

1 Kasım hangi marka araçlar zam yaptı?

Alfa Romeo

Aston Martin

Audi

Bentley

BMW

Bugatti

Buick

Cadillac

Chery

Chevrolet

Chrysler

Citroen

Dacia

Daewoo

Daihatsu

Dodge

Ferrari

Fiat

Ford

Geely

Honda

Hyundai

İnfiniti

Isızu

Iveco

Jaguar

Jeep

Kia

Lada

Lamborghini

Lancia

Land Rover

lexus

Lilcoln

Lotus

Maserati

Mazda

Mclaren

Mercedes Benz

Mini

Mitsibishi

Nissan

Opel

Peugeout

Porsche

Proton

Renault

Rolly Royce

Rover

Saab

Seat

Skoda

Smart

Ssyangyong

Subaru

Suzuki

Tata

Tofaş

Toyota

Volkswagen

volvo

1 Kasım Otomobil zammı ne kadar? Araçlara ne kadar zam geldi?

1 Kasım otomobil zammı şu an için bir kaç firma Yüzde 5 ve Yüzde 10 civarında bir zam yaptı. Ancak bir çok firma da diğer araç firmalarını bekliyor. Şu an da yeni fiyat listeleri güncelleniyor yazısıyla karşı karşıya kalıyoruz. En net Kasım otomobil zammını 2 Kasım pazartesi tüm bayi listeleri görünebilecek.

İkinci Elde zamlanacak!

Sıfır Kilometre araçların zamlanması sonrası ikinci el otomobilde zamlanacak.