Ünlü oyuncu Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz'un açtığı darp davasının bugün görülecek ilk duruşması öncesinde kameralara açıklamalarda bulundu. Ozan Güven neler söyledi? Deniz Bulutsuz Ozan Güven darp davasında neler söylendi? Ne karar çıktı? De

Ünlü oyuncu Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz'un açtığı darp davasının bugün görülecek ilk duruşması öncesinde kameralara açıklamalarda bulundu. Ozan Güven neler söyledi? Deniz Bulutsuz Ozan Güven darp davasında neler söylendi? Ne karar çıktı?





Deniz Bulutsuz sevgilisi ünlü oyuncu Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini açıklamış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ozan Güven'e dava açan Deniz Bulutsuz sonrası Ozan Güven'de eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a darp davası açmıştı.

İLK DURUŞMA BUGÜN!

Magazin basının ve sosyal medyanın yakından takip ettiği Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davası bugün görülüyor. Ozan Güven tüm bu olanların ardından sosyal medyada büyük tepki görmüş ve yer aldığı Babil dizisinden ve oynadığı bir reklam kampanyasından çıkarılmıştı. Olay sonrası Ozan Güven, uzaklaşmak için evini terk etmiş ve Cunda'ya yerleşmişti.

Dergici Deniz Bulutsuz'un darp iddialarının ardından hiç bir açıklama yapmayan Ozan Güven, sadece gerçeklerin elbet ortaya çıkacağını söylemişti. Ozan Güven dava öncesinde ekranlara açıklama yaptı.


Ozan Güven'in, mahkeme öncesinde sakalını kestiği görüldü.. Ozan Güven muhabirlerin sorularını " Şu an adli süreç devam ediyor bu nedenle konuşmam doğru değil. Bu yüzden beni maruz görün. Zaten her şey ortaya çıkacak" dedi.