2020 Yılına oldukça hızlı giren Samsung firması Unpacked etkinliği kapsamında yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Üst seviyeye hitap Samsung Galaxy S20 Ultra, üstün özellikleriyle dikkat çekiyor.

2020 Yılına oldukça hızlı giren Samsung firması Unpacked etkinliği kapsamında yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Üst seviyeye hitap Samsung Galaxy S20 Ultra, üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Özelliklerinin yanı sıra tasarımıyla da dikkat çeken akıllı telefon, 108 MP kamerasıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Üstün kamera teknolojisiyle dikkat çeken akıllı telefonu gelin birlikte inceleyelim. 



Özellikleriyle Göz Dolduruyor 



Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılan Samsung Galaxy S20 Ultra özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,9 İnç ekranı ile göz dolduran cihaz HDR 10+ teknolojisiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Tasarımının yanı sıra eşsiz özellikleriyle dikkat çeken akıllı telefon, 108+48+12 MP çözünürlüğünde üçlü kamera teknolojisi ile tanıtıldı. 100X Zoom özelliği bulunan cihazın ön kamerasının ise 40 MP çözünürlüğünde olduğu açıklandı. 



Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılan akıllı telefonda Exynos 990 işlemcisi kullanılıyor. 3Ghz işlemci hızına sahip işlemcili telefon 4G teknolojisini destekliyor. Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılan akıllı telefon aynı zamanda ilerleyen yıllarda hayatımıza girecek olan 5G teknolojini de destekliyor. 



12 GB RAM miktarı ile göz dolduran telefon 128 GB depolama alanıyla çıkış yapacak. Cihazda aynı zamanda microSD kart desteği bulunuyor. Kullanıcılara sunulan bu destek sayesinde akıllı telefonun depolama alanı 1 TB büyüklüğe kadar yükseltilebilecek. 



Üstün özellikleri ve şık tasarımıyla 2020 yılına damga vuracak akıllı telefon 5000mAh batarya kapasitesiyle piyasaya çıkacak. 5000mAh batarya kapasitesinin yanı sıra hızlı şarj özelliğini de destekleyen akıllı telefon aynı zamanda 8K video çekebilme özelliğine sahip. İki farklı renk modeliyle piyasaya çıkacak akıllı telefon, Android 10 işletim sistemiyle kullanıcıların karşısına gelmeye hazırlanıyor. 

Fiyatıyla Dudak Uçuklatıyor 

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!


Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılan akıllı telefon fiyatıyla dudak uçuklatıyor. 6 Mart tarihinde çıkması beklenen akıllı telefon, ön siparişe açıldı. Ön siparişe açılan Samsung Galaxy S20 Ultra fiyatı ise 12.000 TL olarak açıklandı. Oldukça kaliteli duran ve üst seviyeye hitap akıllı cihaz 2020 yılında en çok konuşulan akıllı telefonların arasında yer alacağa benziyor. Özelliklerinin yanı sıra şık tasarımıyla dikkat çeken cihazın ne kadar satacağı ise oldukça merak konusu.