Özkan Uğur öldü mü? Hayatını mı kaybetti çok merak edildi. 2013 yılında lenf kanserini yenen Özkan Uğur'un geçtiğimiz nisan ayında yeniden kansere yakalandığı ve tedavi olduğu ortaya çıktı.

Özkan Uğur öldü mü? Hayatını mı kaybetti çok merak edildi. 2013 yılında lenf kanserini yenen Özkan Uğur'un geçtiğimiz nisan ayında yeniden kansere yakalandığı ve tedavi olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uğur, durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin iyi gittiğini söylemişti. Bundan günler sonra da corona virsü nedeniyle MFÖ grubu olarak "Maske tak" diyerek mesaj veren Özkan Uğur'un son görüntüsü dikkat çekmişti.



Bu videodan günler sonra sosyal medyada Özkan Uğur'un öldüğü iddia edildi. Haliyle sanatçıyı seven sevmeyen herkes Özkan Uğur öldü mü? aramaya başladı. Konuyla ilgili açıklama Özkan Uğur'un kendisinden geldi. 





Özkan Uğur öldü mü? İşte o açıklama



Ölüm haberlerinin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Uğur, "Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor. Maalesef beni gene öldürdüler. Allah’a şükürler olsun yaşıyorum, iyiyim. Sevgiler" diyerek haberleri yalanladı. 



MFÖ grubu solisti Özkan Uğur kimdir? Kaç yaşında



Özkan Uğur, 17 Ekim 1953 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1972 yılında Barış Manço ve Kurtalan Ekspres'de bas gitar çalarak profesyonel müzik yaşamına başlayan Özkan Uğur, ardından Edip Akbayram, Ersen ve Dadaşlar'la çalıştıktan sonra, Mahzar Alanson ve Fuat Güner'in kurduğu Kaygısızlar grubuna katıldı.1980-1983 tarihleri arasında Fuat Güner'le birlikte, Ferhan Şensoy'un Şahları da Vururlar ve Kahraman Bakkal Süpermarkette Karşı adlı oyunlarında müzisyen ve oyuncu olarak yer aldı.

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


1985'de Diday Diday Day ve 1988'de Sufi şarkısı ile olmak üzere iki kez Türkiye'yi Eurovizyon'da temsil etmiştir. 1988 yılında Arkadaşım Şeytan isimli sinema filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen Özkan Uğur; İkinci Bahar, Komser Şekspir, G.O.R.A, Bir Ömür Yetmez, Yahşi Batı, Sıkı Dostlar, Arif V 216, Poyraz Karayel, Pek Yakında gibi pek çok yapımda rol almıştır.



Özkan Uğur şimdilerde, yapımcı, senarist ve oyuncu ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler adlı sinema filminde İbrahim karakterine hayat vermektedir. Özkan Uğur, 1.80 metre boyunda, 82 kilo ve Terazi burcudur.