Papara çöktü mü? Papara neden giriş yapamıyorum? Papara ne oldu? En çok kullanılan para transfer uygulaması Papara erişim sağlanmıyor. Papara ne zaman düzelir, Papara neden çöktü sorusu yanıt arıyor! Papara çöktü mü? En çok kullanılan para yatırma uyg

Papara çöktü mü? Papara neden giriş yapamıyorum? Papara ne oldu? En çok kullanılan para transfer uygulaması Papara erişim sağlanmıyor. Papara ne zaman düzelir, Papara neden çöktü sorusu yanıt arıyor!

Papara çöktü mü?

En çok kullanılan para yatırma uygulaması Papara erişim sağlanmıyor! Papara çöktü! Papara neden girmiyor? Papara ne oldu sorusu cevap arıyor!

5 Nisan 2021 Papara neden çöktü?

En çok kullanılan para transfer uygulaması Papara yüksek işlem hacmi nedeniyle çöktü! Papara, Paribu, Binance başta olmak üzere bir çok Coin borsasına para yatırma işlemi yapıyor! Papara özellikle Binance çekim ve yatırma işleemlerinde yoğunluk nedeniyle çöktüğü bildiriliyor!

Papara ne zaman düzelir?



Papara.com henüz resmi bir açıklama gelmedi! Ancak Papara para yatırma, Papara para çekme işlemleri geç yapıldığı bildiriliyor! Papara düzelmesi için tahmini saat verilmese de gün içinde tekrardan çalışır hale gelmesi bekleniyor.

Papara 5 Nisan para yatırma ve para çekme işlemleri yapan kişilerin beklemesi öneriliyor!