Paribu çökmedi ancak Paribu para çekme ve Paribu para yatırma işlemleri çöktü! Sabah saatlerinden itibaren Paribu para yatırma ve para çekme işlemlerinde problemler yaşanıyor. Hem yatırma da paribu hesaba para ne zaman geçer sorusu, hem Paribu'ya para ya

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!
Paribu çökmedi ancak Paribu para çekme ve Paribu para yatırma işlemleri çöktü! Sabah saatlerinden itibaren Paribu para yatırma ve para çekme işlemlerinde problemler yaşanıyor. Hem yatırma da paribu hesaba para ne zaman geçer sorusu, hem Paribu'ya para yatırma işlemlerinde "Paribu'ya para ne zaman geçer" soruları cevap arıyor!

Paribu çöktü mü? Para neden yatmıyor

En çok Paribu'ya yeni para yatıran vatandaşları üzen gelişmeler yaşanıyor! Paribu hesabına yapılan havale işlemleri bile hızlı gerçekleşmiyor. Paribu Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası ve Fibabanka ile yapılan Havale ödemeleri hesaba geçmiyor. Paribu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken yatırımcılar korkuyor!

Paribu para çekme yapmıyor mu?

Sabah saatlerinde hesaplarına para çekmek isteyen vatandaşlar da hesabına para alamamaktan şikayetçi. Akşam saatlerinde çöken Paribu bir daha kendine gelemedi. Twitter adresinden şikayetler Paribu cevap verirken destekte net cevaplar gelmiyor!

Paribu'ya nasıl ulaşırım?

Kullanıcılar en çok Paribu nasıl ulaşırım, Paribu paramı yatıyormıyor gibi şikayetlerde bulunuyor! Paribu ulaşmak için mail atabilirsiniz. Sosyal medya adreslerinden ulaşabilirsiniz!

Paribu battı mı?

Sosyal medyada Paribu battı mı, Paribu hesapları karıştırdı mı gibi sorular var. Ancak Paribu henüz çökmedi!