Parviz Abdullayev kimdir? Survivor Parviz nereli, kaç yaşında? Ekranların en sevilen programın en güçlü isimlerinden biri olan Parviz Abdullayev tanıyalım. Parviz Abdullayev nereli? Parviz Abdullayev kimdir kaç yaşında evli mi? Parviz Abdullayev kimdir?

Parviz Abdullayev kimdir? Survivor Parviz nereli, kaç yaşında? Ekranların en sevilen programın en güçlü isimlerinden biri olan Parviz Abdullayev tanıyalım. Parviz Abdullayev nereli? Parviz Abdullayev kimdir kaç yaşında evli mi?



Parviz Abdullayev kimdir?



Ekranların sevilen yarışması Survivor 2020 de heyecan dolu anlar yaşanıyor. Ünlüler takımında yer alan Parviz Abdullayev seyircinin dikkatini çekti. Peki, Parviz Abdullayev kaç yaşındadır? Parviz Abdullayev'in mesleği nedir? Parviz Abdullayev evli mi? İşte detaylar...



TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması Survivor yeni sezonda da seyircinin kalbinde taht kurmayı başardı. Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıları kadrosunda barındıran Survivor da seyircinin kararı şampiyonun belirlenmesini sağlıyor. Ünlüler takımında mücadele eden Parviz Abdullayev de ilk günden itibaren adını duyurmayı başaran yarışmacılardan biri oldu. 5 Ocak 1986 Azerbaycan doğumlu olan Parviz Abdullayev, profesyonel olarak boksörlük yapmaktadır. Bugüne kadar 55 müsabakada yer almayı başaran Parviz, 49 kez zaferin tadına bakmıştır. Rakiplerini 29 kez nakavt etme başarısı göstermiştir. Boksörlük kariyeri boyunca yalnız 6 yenilgi almıştır. Hırsı ve azmiyle Survivor'da da başarılı olacağını düşünen Parviz, Azerbaycan'da da sevilen bir isimdir.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Başarılı spor kariyeri nedeniyle Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Parviz'e daire ödülü verilmiştir. Aktif boksörlük hayatını sonlandırdıktan sonra genç yeteneklere dersler vermeye başlamıştır. 2011 yılında kurduğu Cobra Kickboks Kulübü'nde milli sporcular yetiştirmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Parviz, Survivor'ı uzun yıllardır yakından takip ettiğini açıkladı. Sadece Türkiye'de değil; Azerbaycan'da da Survivor'ın fenomen haline dönüştüğünden bahseden yarışmacı, büyük ödülü almadan ülkesine dönmek istemediğini her fırsatta dile getiriyor. Ünlüler takımının sivrilen isimlerinden Parviz Abdullayev, parkurlardaki başarılı performansıyla da beklentileri karşıladı. Uzun yıllardır hayatını sporla iç içe sürdüren yarışmacı, hızı ve el becerisi sayesinde rakiplerini zorlamayı başarıyor.



Ada hayatında da sözünü sakınmamasıyla tanınıyor. Zaman zaman arkadaşlarıyla sert tartışmalar içerisinde gördüğümüz Parviz, tavizsiz bir yaklaşımı tercih ediyor. Survivor şampiyonu olmak için gerekli bütün şartları taşıdığına inanıyor. Ada hayatında en çok zorlandığı konular açlık ve özlem oluyor. Azerbaycan'daki ailesini çok özleyen Parviz, sık sık onlara mesaj gönderiyor.