Uzaktan eğitime destek amacı ile tüm ülke genelinde bedava tablet, ücretsiz tablet başvuruları başlamış bulunmakta iken Pendik Belediyesi ücretsiz tablet başvuruları da ,talepleri de alınmaya başladı. Birçok il ve ilçe Belediyesi kapsamında uzaktan eğiti

Uzaktan eğitime destek amacı ile tüm ülke genelinde bedava tablet, ücretsiz tablet başvuruları başlamış bulunmakta iken Pendik Belediyesi ücretsiz tablet başvuruları da ,talepleri de alınmaya başladı. Birçok il ve ilçe Belediyesi kapsamında uzaktan eğitime destek amacı ile yeni projeleri ile karşımıza çıkan belediyeler arasına Pendik Belediyesi de dahil oldu. Pendik Belediyesi ücretsiz tablet başvuru formu Pendik Belediyesi ücretsiz tablet başvuru talebi nasıl gerçekleştiriliyor?





Pendik Belediyesi Pendik gönüllüsü adı altında oluşturduğu kampanya kapsamında gerek uzaktan eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla gönüllü Köprüsü bağış hesap numaraları oluşturmuş bulunmakta. Pendik Belediyesi ücretsiz tablet başvuruları ne zaman yapılacak? Açıklaması için Pendik Belediyesini internet adresinden takip edebilirsiniz.



Maddi durumu yetersiz olan öğrenciler uzatılan bu yardım eli sayesinde Pendik Belediyesi'nden Eba için tablet dayanışması kampanyası ile Pendik Belediyesi ücret tablet başvurusunda bulunabilecekler.

Uzaktan eğitimin devam ettiği ve mevcut pandemi sebebiyle devam edeceği nin açıklandığı Şu günlerde Pendik Belediyesi de ücretsiz tablet için tablet dayanışması kampanyası başlattı . Eba için tablet dayanışması kampanyasında düzenlenen bağış kampanyası ile Gönül Köprüsü bağış hesap numarasına diledikleri miktarda para yatırılarak yardım yapabilecekler.

 



Pendik Belediyesi ücretsiz tablet başvuru detayları başvuru formu



Koronavirüs Salgını tedbirleri nedeniyle milyonlarca öğrencimizin eğitimine uzaktan devam etmek zorunda kaldığı şu günlerde hiçbir öğrencimizin tablet veya bilgisayarı olmadığı için eğitimden mahrum kalmasını istemiyoruz.



Tüm çocuklarımızın eğitimine devam edebilmesi için Pendik Belediyesi önderliğinde “EBA İÇİN TABLET DAYANIŞMASI” seferberliğini başlatıyoruz.



Kampanyaya iki şekilde destek sağlayabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan çalışır durumdaki tabletinizi bağışlayabilir ya da Sosyal Yardım Hesap Numaralarımıza istediğiniz miktarda para bağışlayabilirsiniz.



Haydi, Pendikliler aydınlık yarınlar için ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine hep birlikte destek verelim.



Gönül Köprüsü Bağış Hesap Numaramız:



PENDİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!


TR47 0001 5001 5800 7309 8724 39