En çok oynanan oyunlar arasında ilk sıralarda yer alan PlayStation 5'in sevenleri tarafından ne zaman çıkacağı merak konusu olmuştur. Çıkış tarihi büyük bir heyecanla beklenmekte olup fiyatı konusunda da pek çok soru sorulmaktadır.

En çok oynanan oyunlar arasında ilk sıralarda yer alan PlayStation 5'in sevenleri tarafından ne zaman çıkacağı merak konusu olmuştur. Çıkış tarihi büyük bir heyecanla beklenmekte olup fiyatı konusunda da pek çok soru sorulmaktadır. Bu oyunun çıkış tarihi ve fiyatı hakkındaki bilgilendirmeler Sony Firması tarafından yapılmış olup resmen açıklanmış bulunur. Herhangi yeni bir durum ve sorunda Sony takip eden ve bekleyen insanları her şekilde bilgilendirmeye devam edecektir.



 Bu oyunun geçen yıllara göre bu yılki fiyatı oldukça düşük bir durumdadır. Bu durum da sevenlerini çok mutlu etmiştir. Diğer yıllara oranla bu yıl fiyatının düşmesinden de kaynaklı olarak daha fazla satış yapılacağı ön görülmektedir. Günümüzde yeni nesil oyun konsollarına ve konsollar ile oynanan oyunlara olan ilgi bir hayli artmış olup bu sebeple de PlayStation'a da büyük bir ilgi oluşmuştur. Oyunun daha çıkış tarihi belli olmadan önce Sony tarafından fiyatı açıklanmıştır. Bu şekilde kısa bir sürede uygun fiyata oyuna ulaşmak mümkündür.



PlayStation 5 Ne Zaman Çıkacak?

Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme! Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme!


En çok beklenen ve takip edilen konsollardan biri olmasından dolayı çıkış tarihi büyük bir ilgi ile beklenmektedir. Bu konsolun çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili tüm açıklamaları Sony yapmıştır. 12 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 5 oyununun çıkışı sağlanacak ve satışlar tam olarak başlayacaktır. Bu konsolun tüm dünya üzerinde satışının başlayacağı tarih ise 19 Ekim olmaktadır. Çok kısa bir sürede çok fazla kişi tarafından al



ınacağı ön seziler arasında yer alır. Kısa bir süre içerisinde tüm dünya üzerinde satışları söz konusu olacaktır.

Yakın bir tarihte satışlarının başlayacak olması sevenlerini çok mutlu etmiş ve heyecanlandırmıştır. Bu yıl diğer yıllara oranla daha uygun fiyatlı olması da daha çok tercih edilmesini sağlayacaktır. Son zamanlarda insanlar daha çok konsol oyunlarına merak sarmıştır. Bu sebeple PlayStation 5 konsolunu bekleyen çok fazla kişi bulunur.



PlayStation 5 Konsolunun Türkiye'deki Satış Fiyatı Kaç TL Olacaktır?



2 farklı çeşidi bulunan PlayStation 5 Konsolunun fiyatları da bu yönde değişiklik gösterir. Normal bir PlayStation 5 konsolu 500,00 dolar iken digital edition olan konsollar daha uygun fiyatlı olup 400 dolar gibi bir fiyata bulunabilir. Çıktığı tarihten itibaren bu fiyatlarda bu konsola ulaşmak mümkün olacaktır. Son yıllarda PlayStation fiyatları diğer yıllara oranla daha uygun fiyatıdır. Bu fiyatların büyük bir kısmı vergilere gitmektedir. Aslında yüksek fiyatlar olsa bile diğer yıllara oranla bir düşüş söz konusudur. Fakat bu konsola büyük bir hayranlık besleyen kitleler fiyat ne olursa olsun bu ürünlere erişim sağlar. Herkesin son zamanlarda konsol oyunlarına ilgisinin artması ile bu konsollara olan taleplerde büyük oranda artmıştır.



Son Dakika Play Station 5 9 bin tl geçecek!



Yayınlanan karara göre; Oyun konsollarına gelen %50 vergi oranı 1 Ekim'den itibaren %20'ye düşecekti. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla oyun konsollarında %50 vergi süresi 31 Aralık'a uzatıldı. Playstation'ın TR fiyatının 9 B TL'yi aşması bekleniyor.



Yeni Playstation'un Türkiye satış fiyatı başlangıcı; 9 bin 299 TL olacak