Prof. Dr.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu kimdir? Kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Geçtiğimiz hadftalarda Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu babasının corona virüse yakalandığını ve tedavi altında olduğunu duyurdu. Ancak bugün üzücü haber geldi. Cemil Taşçıoğlu, corona virüsüne yenik düştü. Peki Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu kimdir? Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu kaç yaşındadır?

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!


PROF. DR. CEMİL TAŞÇIOĞLU KİMDİR?



İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Genel Dahiliye Bilim Dalı Profesörü olan Cemil Taşçıoğlu, İstanbul Tıp Fakültesi mezunlarına Semiyoloji, Dikey Koridor 2 ve Medical Skills Laboratory 2 gibi dersler vermiştir. Taşçıoğlu’nun ayrıca, çeşitli dergilerde yayınlanan birçok makalesi bulunmaktadır. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nun yaşı ile ilgili bilgi internette yer almıyor.



Cemil Taşçıoğlu'nun “İç Hastalıkları Vaka Derlemeleri”, “Klinisyenin İç Hastalıkları Rehberi – Pratik Yaşam” adlarında kitapları olduğu biliniyor.