Ramazan Bayramı’nda marketler açık mı, kapalı mı? İşte Türkiye’de son günlerde en çok merak edilen bir soru. Cumhurbaşkanı Erdoğan kameraların karşısına geçti ve açıklama yaptı.

Ramazan Bayramı’nda marketler açık mı, kapalı mı? İşte Türkiye’de son günlerde en çok merak edilen bir soru. Cumhurbaşkanı Erdoğan kameraların karşısına geçti ve açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarda marketlerin bayramda açık olup olmayacağını anlattı. Son iki gündür bayramda marketler açık mı, kapalı mı? A101, ŞOK, Migros ve BİM bayramda kapalı mı? Arama motorlarında düzenli bir şekilde aranmaktadır. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında yapılan açıklamalar neticesinde ulusa sesleniş yapıldı. Bu ulusa sesleniş konuşmasında ise tüm ayrıntılara yer verildi. İşte sokağa çıkma yasağı ve A101, ŞOK, Migros ve BİM ile alakalı detaylar…



Ramazan Bayramı’nda marketler açık olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalar neticesinde araştırılmaya başlandı. Zaten Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağının geleceği tahmin ediliyordu ancak Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında ulusa sesleniş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalarda tüm Türkiye’de sokağa çıkma yasağı getirileceği düşünülmüyordu. Bayramda marketler açık olacak mı? Marketler bayramda kapalı mı olacak? Gibi sorular soran vatandaşlarımızın bilgileneceği içerik için hemen detayları inceleyelim…



RAMAZAN BAYRAMI’NDA MARKETLER AÇIK MI, KAPALI MI?



Marketler bayramda açık olacak mı? Evet, Türkiye’nin en sık sorulan sorularından bir tanesi. Ancak bu sorunun cevabı ne yazık ki bu konu hakkında herhangi bir bilgi henüz yok. İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan duyuru yapılacaktır. İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlanır yayınlanmaz haber merkezimizden anlık olarak bildirileceksiniz. Hangi günler marketler açık ya da kapalı sorusuna yanıt vereceğiz.



A101, BİM, ŞOK ve MİGROS RAMAZAN BAYRAMI’NDA AÇIK MI, KAPALI MI?



A101, BİM, ŞOK, Migros bu hafta sonu kapalı olacak. Ancak İçişleri Bakanlığı genelgesi hala yayınlanmadı. Bu sebeple durumda her an bir değişiklik olabilir. Bu nedenle hiçbir vatandaşımızın yanlış yönlendirilmemesi önemli bir konudur.



RAMAZAN BAYRAMI TARİHLERİNDE MARKETLER AÇIK MI?



İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınlandı ve Ramazan Bayramı tatilinde marketler açık olacak. Marketler Ramazan Bayramı’nda saat 10.00 ile 16.00 saatleri aralığında hizmet verecek. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın bilgisine…

İş Bankası Emekliye Müjdeyi Verdi! 1 Nisan'dan Sonra 100.000 TL Net Ödeme Almak İçin Banka Hesabı Açın! İş Bankası Emekliye Müjdeyi Verdi! 1 Nisan'dan Sonra 100.000 TL Net Ödeme Almak İçin Banka Hesabı Açın!


23-24-25-26 MAYIS SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinde yani 23-24-25-26 Mayıs tarihleri aralığında sokağa çıkma yasağı ilan etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında: “Arife gününden bayramın son gününe kadar 23-24-25-26 Mayıs'ta 81 ilimizin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak." ifadelerini kullandı.



RAMAZAN BAYRAMI MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ



İçişleri Bakanlığı genelgesi ile beraber marketlerin çalışma saatlerinde de önemli değişiklikler yapılmıştı. Türkiye’de hizmet vermekte olan marketler sabah 09.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ancak Ramazan Bayramı’na özel olarak sadece sabah 10.00 ile akşamüzeri 16.00 saatleri aralığında hizmet verecektir.