Ramo 1 Ocak var mı yok mu? Yayınlandığı cuma akşamları rekorlar kıran Ramo dizisi yeni bölümü bekleyenler şok oldu! Ramo neden yok? Ramo neden yayınlanmıyor! Show TV'den gelen Ramo kararı! Ramo 1 Ocak 2021 yeni bölüm var mı yok mu? Ramo 1 Ocak neden yayın

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!
Ramo 1 Ocak var mı yok mu? Yayınlandığı cuma akşamları rekorlar kıran Ramo dizisi yeni bölümü bekleyenler şok oldu! Ramo neden yok? Ramo neden yayınlanmıyor! Show TV'den gelen Ramo kararı! Ramo 1 Ocak 2021 yeni bölüm var mı yok mu? Ramo 1 Ocak neden yayınlanmadı merak ediliyor.

Ramo 1 Ocak 2021 yeni bölüm var mı yok mu

Show TV fenomen dizisi Ramo yeni bölüm var mı yok mu? Ramo yeni bölüm neden yayınlanmıyor sorusu merak ediliyor. Show TV kararına göre Ramo dizisi ekranlara gelmeyecek. Ramo dizisi yerine Eltilerin Savaşı filmi ekranlara gelecek.

Show TV ekranlarının başarılı dizisi Ramo 1 Ocak 2021 yeni bölümü yayınlanacak mı? Ramo dizisinin tutkunları merakla Ramo yeni bölüm için araştırmalara başladı. Ramo dizisinin yeni bölümü 1 Ocak 2021, yeni yılın ilk gününde var mı yok mu? Bilindiği üzere Yılbaşı nedeniyle birçok dizi tatile girdi, bazı diziler ise yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Peki Ramo 1 Ocak 2021 Show TV'de yeni bölümü var mı? Detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo 1 Ocak 2021 Cuma akşamı yeni bölümüyle yayınlanacak mı? Diziseverlerin merakla araştırdığı dizilerin başında gelen Ramo dizisinin yeni bölüm detayları belli oldu. Her hafta Cuma akşamları yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşan Ramo dizisinin bu akşam (1 Ocak 2021 Cuma) yeni bölümü var mı yok mu? Bu soru yanıt arıyor. Bilindiği üzere yılbaşı nedeniyle birçok dizi ara verip 1-2 hafta yayınlanmama kararı alırken pek çok dizi ise devam etme kararı almıştı. Şimdi diziseverler Show TV'de bu akşam Ramo dizisinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyorlar. Ramo 1 Ocak 2021 Yeni bölüm var mı yok mu? Show TV 1 Ocak 2021 Cuma Yayın akışı çerçevesinde bu sorunun yanıtı haberimizin devamında sizlerle...

Ramo 1 Ocak 2021 Cuma Yeni Bölüm Var mı Yok mu?

Başrollerini Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı, Show TV'nin sevilen dizisi Ramo bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olamayacak! Dizi severler de saat 20:00 itibariyle Show TV ekranlarında Ramo dizisinin yeni bölümünü bulamayınca 1 Ocak 2021 Bu akşam Ramo yeni bölümü neden yok? Sorusunun yanıtını araştırmaya başladılar. Ramo dizisinin final yapıp yapmadığı da gelen sorular arasında. Ramo dizisi final yapmadı! Reytinglerde başarıyla yoluna devam eden Show TV'nin başarılı dizisi Ramo 1 Ocak Cuma akşamı yeni bölümüyle yayınlanmayacak. Yılbaşı nedeniyle ara veren Ramo dizisi sadece bu nedenle çekimler yılbaşı tatili nedeniyle ertelendiği için 1 Ocak 2021 Cuma akşamı ekranlarda olmayacak.

Show TV 1 Ocak 2021 Cuma Yayın Akışı! Ramo Yeni Bölüm yerine Eltilerin Savaşı

Show TV 1 Ocak 2021 Cuma akşamı yayın akışında Ramo dizisinin yeni bölümü yerine "Eltilerin Savaşı" filmi yer alıyor. Başrollerinde Merve Dizdar ve Gupse Özay'ın yer aldığı Eltilerin Savaşı filmi bu akşam Ramo yeni bölümün yokluğunda televizyonda ilk kez ekranlara gelecek. Show TV'de bu akşam Filmseverlerin gecesi olacak.

Show TV Cuma Akşamı Yayın Akışı

18:45 Show TV Ana Haber
20:00 Eltilerin Savaşı (TV’de ilk kez)
22:15 Eltilerin Savaşı
00:30 Fokus (Film) Olarak yer alıyor.

Ramo Yeni Bölüm Ne Zaman? Ramo 27. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Ramo dizisinin 27. yeni bölümünün yayın tarihi de merak ediliyor. 1 Ocak 2021 Cuma akşamı yayınlanmayan Ramo dizisi 27. yeni bölümü bir hafta sonra, 8 Ocak 2021 Cuma akşamı saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Ramo dizisinin günü ve saati değişmeyecek.

Ramo 26. Bölümde Ne Oldu? Ramo Son Bölümünde Yaşananlar

Sibel ile Ramo nihayetinde kavuşuyorlar! Sibel'i geri alan Ramo, evde de herkese meselenin gerçek yüzünü anlatır. Öte yandan Ramo'nun peşinde olduğu, halasının katili Yavuz ise ölmemiştir. Herkesin öldü bildiği Yavuz dokunulmazlık da kazanır! Ayrıca bu sefer Ramo'nun da eli kolu bağladır zira Yavuz, Vasili'den de destek almakta ve onun kanatları altındadır. Mazhar da Ramo'yu uyararak Yavuz'a dokunmaması gerektiğini kesin dille belirtir. Ama Ramo, Yavuz'u öldürmeden durmayacaktır!

Dokunulmazlığının tadını çıkarmaya çalışan Yavuz ise bir toplantı organize eder. Bu toplantıda kendi gücünü sergileyecek, dokunulmaz olduğunu herkese gösterecektir. Ancak işler Yavuz'un istediği gibi olmaz. İçeriye garson kılığında sızan Ramo, dokunulmazlık dinlemeden Yavuz'u öldürür! Artık Yavuz defteri kapanmış, Ramo intikamını almıştır.