Ramo 31 Mart yeni bölüm var mı yok mu? Show TV 31 Mart yayın akışı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? çok merak edildi.  Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır.

Ramo 31 Mart yeni bölüm var mı yok mu? Show TV 31 Mart yayın akışı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? çok merak edildi. Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova’nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır. Ramo son bölümde; Ramo, Süleyman’ın her adımını önceden haber aldığını anlamıştır. En yakınında bir köstebek vardır ve bunu ortaya çıkarmak zorundadır.



Ramo bu akşam var mı yok mu? 31 Mart



Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo bu akşam var mı? Ramo bu akşam yeni bölüm yayınlanacak mı? Show TV ekranların sevilen dizisi Ramo 31 Mart 2020 Show TV yayın akışında yer alacak mı? Ramo dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Ekranlarda rekor kıran Ramo bu akşam yayınlanacak mı sizin için hazırladık.

Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!




Ramo dizisinin yeni bölümü ne zaman?



Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo 31 Mart 2020 tarihinde yayınlanmıyor. Ramo yeni bölümü çıkmıyor. Ramo yeni bölümü ekranlara gelmiyor. Ramo 7 Nisan 2020'de mi 14 Nisan 2020'de mi yayınlanacak henüz belli olmadı. Ancak ilk gelen bilgilere göre Ramo'nun yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli değil.



Show TV ekranlarında yayınlanan Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerinde Berk Oktay, Murat Yıldırım, Görkem Sevindik, İlker Aksum, Yiğit Özşener ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo 31 Mart 2020 tarihinde corona virüs nedeniyle ekranlara gelmeyecek. 



Normal şartlarda setine ara verilen Ramo dizisinin stok bölümü olmadığı için dizi yayınlanamayacak.



Show TV 31 Mart 2020 yayın akışı



Show TV 31 Mart 2020 yayın akışı yenilendi. Show TV 31 Mart 2020 yayın akışına göre Ramo yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. İlk olarak Güldür Güldür Show tekrar bölümüyle, hemen ardından Kıyamete 5 Kala filmi yayınlanacak. Özetle Show TV 31 Mart yayın akışında Ramo dizisi yok.