Ramo Boz kimdir? Görkem Sevindik hangi yapımlarda rol aldı? Nereli her yerde aranıyor. Show TV'nin geçtiğimiz aylarda başlayan salı dizisi Ramo bu akşam 9.

Ramo Boz kimdir? Görkem Sevindik hangi yapımlarda rol aldı? Nereli her yerde aranıyor. Show TV'nin geçtiğimiz aylarda başlayan salı dizisi Ramo bu akşam 9. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve Görkem Sevindik'in paylaştığı dizi Adana'da yaşayan ve mafya olan Ramo'nun hikayesini anlatıyor. Dizide Ramo'nun en yakın dostu olan Boz ise oldukça merak ediliyor. Diziyi takip eden izleyiciler Boz'u kim canlandırıyor? Görkem Sevindik kaç yaşında çok merak ediyor. Biz de sizler için bu detayları haberimizde derledik.





RAMO BOZ KİMDİR? GERÇEK ADI NE



Ramo dizisinde Boz karakterine başarılı oyuncu Görkem Sevindik hayat veriyor.

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Boz; Ramo’nun mahalleden en yakın arkadaşı, sırdaşı, yoldaşı… Çocukken başına gelen bir felaket yüzünden anasız ve babasız kalır. Ona Ramo’nun ailesi sahip çıkar. Bu yüzden kardeş gibi büyürler… Bileği kadar kuvvetli olan öfkesi, herkesin kaderini değiştirecek bir yumruk atmasına sebep olur. Ve atılan o yumruk, yıllar önce olduğu gibi, en çok kendisini yaralar!





GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR? NERELİ



Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tamamlamıştır.



İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Pusat karakteri ile yaşayan Görkem Sevindik, Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Söz gibi yapımlarda rol almıştır.



Şimdilerde, Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Ramo dizisinde Boz karakterine hayat veren Görkem Sevindik, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.



Görkem Sevindik'in rol aldığı yapımlar:



2020 – Ramo (Boz) (TV Dizisi)

2017-2019 – Söz (Mücahit) (TV Dizisi)

2017 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV Dizisi)

2011 – Kalbim Seni Seçti (TV Dizisi)

2007-2016 – Kurtlar Vadisi Pusu (Pusat) (TV Dizisi)