Ramo Neco Kimdir? Kaç Yaşında, nereli? Gerçek adı ne? İlhan Şen fotoğrafları yer yerde aranmaya başladı.  Başrollerini Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı Ramo dizisi bu akşam başladı.

Ramo Neco Kimdir? Kaç Yaşında, nereli? Gerçek adı ne? İlhan Şen fotoğrafları yer yerde aranmaya başladı. Başrollerini Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı Ramo dizisi bu akşam başladı. Show TV'de ilk bölümüyle ekranlara gelen dizinin Neco karakteri ise şimdiden çok beğenildi. Herkes daha ilk bölümden Neco karakterini aramaya başladı. Haliyle Ramo dizisinde Neco karakteri kimdir?  Neco karakterini canlandıran oyuncunun gerçek hayattaki ismi ve hayatı merak edilirken detayları sizler için sayfamızda paylaştık.



Çekimleri Adana Taşköprü'de gerçekleştirilirken, dizinin konusu "Haksızlığa karşı baş kaldıran ve sevgiyi her şeyin önüne koyan Ramo’nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmalar" şeklinde özetlenebilir.

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 




Ramo Neco kimdir? Nasıl bir karakter?



Neco, Cengiz’in oğlu. Sibel’in kardeşi.  Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir kişi. Kötü bir ruha sahiptir. Babasının gücü ve servetinin günün birinde kendisine kalacağını bildiğinden bunun rahatlığı içinde yaşamıştır.  Onun bu rahatlığı, tüm ailesini uçurumun eşiğine getirecektir. 





Ramo Neco gerçek adı ne? İlhan Şen kimdir?



İlhan Şen 1987 doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği mezunudur. 2009 Best Model of Turkey birinciliği ve 2009 Best Model of the World yarışmasında Best Model of Europe Ödülü bulunmaktadır. Oyuncu ve manken olan ismin daha önce yer aldığı projeler ise şöyle;



İlhan Şen hangi yapımlarda rol aldı?




  • 2020 Ramo / 2020

  • 2019 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz / 2019

  • 2018 Şahin Tepesi / 2019

  • 2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi / 2018